Melyik az a horoszkóp ami szerencsés? Ha szerencsés vagy akkor írj ide a horoszkópod!
Sokmindenben szerencsés vagyok, de a szerelemben sajnos nem. :-(
Nyilas
Összességében kifejezetten szerencsésnek érzem magam, és mások is annak tartanak. Halak vagyok.
Persze nyilván nem a horoszkópom miatt vagyok szerencsés, ahogy a többi válaszadó sem.
Szerintem a tűz jegyek a szerencsések, Nyilas, Kos, Oroszlán, mert bennük megvan az erő, és a jó értelemben vett erőszakosság, hogy elérjék azt, amit szeretnének.
Tűzön-vízen át.
Sokszor átgázolnak másokon is, de nekik jobb, ha másoknak nem is, mert ők célhoz tudnak érni.
Én skorpió vagyok, nem is szerencsésnek mondanám magamat, hanem sok minden (inkább nagyobb dolgok) jól sikerül. Meg nagyon jó a megérzésem, és ez is sokat segít :)
Van akit ismerek, nagyon szerencsés, ő oroszlán, valószínűleg azért, mert hatalmas az önbizalma, (nem értem h mire), tényleg nagyon szerencsés, de én nem cserélnék vele.
Én szerencsésnek mondom magamat.Mindig úgy jönnek ki a dolgok ahogy csak szeretném! Elégedett vagyok.Amibe belevágok az összejön:)
Halak lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!