Az oroszlán jegyű pasiknak, milyen csajok tetszenek? Tényleg, olyan nehéz nektek megfelelni? Tudom, hogy nem a horoszkóp a lényeg, de most engem ez érdekel.
Az, hogy "oroszlán férfi", még nem igazán elég. Én is egy oroszlánnal élek együtt (lassan 9 éve, hó végén lesz 10, hogy járunk), de az ascendense tök jó lehet, mert egyébként jól megvagyunk. :) Ő speciel zárkózott típus, nem beszélget akárkivel, de ha érdekli a téma, akkor azért könnyebben megnyílik, ez pedig nem igazán oroszlán tulajdonság. Sőt!
Eddigi tapasztalataim is azt támasztják alá, amit "tanultam" az asztrológiáról: A Napjegyed a döntéseidet határozza meg, az ascendensed a viselkedésedet, a holdjegyed pedig az érzelmeidet. Rám ez teljesen igaz. :P Sőt, a kedvesemre is, ugyanis döntéseiben totálisan oroszlán. Elsődlegesek az anyagiak. Nem szeret költeni, ha fizetnie kell, akkor mintha a fogát húznák, de igényes. (Öccse és bátyja is oroszlán, ne tudjátok meg :D) Pl. bemegy egy üzletbe, ahol általában az olcsóbb dolgokat ajánlják neki, mert azért ő sem az öltönyös-húszaranynyakláncos figura, aztán van, hogy majdnem a legdrágább árut viszi el, főleg, ha értékvédelemről van szó. Ám a fentebb leírt oroszlán pasival ellentétben ő nagyvonalú, bár folyton panaszkodik, ha költenie kell rám, azért nem tagadja meg tőlem, ha kérek valamit, cserébe én igyekszem kevesebbet költeni az ő pénzéből :) Amellett neki nincs gondja azzal sem, ha valakiket meg "kell" hívnia egy-egy alkalommal.
És hogy mi az elvárása? ÉN XD Meg hogy takarítsak :) Ő legalábbis szereti a patyolat rendet, és persze azt, ha az ágyjelenet előtt felveszek valami szexit, és még sorolhatnám. :) Szóval szerintem az, hogy mennyire nehéz megfelelni nekik, ,azon is múlik, hogy az oroszlán nap mellé milyen ascendens és hold párosul, illetve, összességében az egész halom számít, a teljes horoszkóp. Jó fényszögekkel egészen kedvesek és szeretni valók is tudnak lenni ;)
"Valamint az is igaz,hogy életem során több skorpióval találkoztam, attól függetlenül, hogy fiú volt vagy lány és mindegyiket utáltam"
Már megbocsáss, de ez meglehetősen életszerűtlen. Ha valakit utálsz, honnan a bánatból tudod meg, hogy skorpió? Én, ha valakit utálok, nem fogom kikérdezni a cipője méretét, anyja nevét, vagy a csillagjegyét.
Legyél szép,okos (de ne legyél okosabb nála), és ne nyilváníts véleményt,ami az övével ellentétes.
Sok szerencsét :-)
Voltam oroszlannal is bikaval is:)
Ami kozos bennuk az a nyakassag, meggyozhetetlenseg, kenyelemszeretet, minosegszeretet, szexszeretet..
Az oroszlannak nekem a tuzessege nagy pozitivum, ad magara(kulso,holmik) ugyanakkor a testere nem minden esetben:)
A bika az ellenetete nagyon nyugodt, turelmes, bekeszereto. Ez is egy nagy pozitivum. Ad o is a minosegere ugyanakkor o sajat magara mar nem. (Oltozkodes)
Szexben mindkettojuk hatalmas de kulonbozo modon:-)))
Ha a ket jegy pozitiv tulajdonsagait kene osszeolvasztani mert az oroszlan neha tulizzik a duhtol a bika pedig annyira nyugodt hogy kepes egy budos szot sem szolni mikor te mar epp a legkozelebbi targyat vagnad hozza:-D
En rak vagyok bika aszcendenssel..oroszlan holddal..:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!