Az oroszlán jegyű pasiknak, milyen csajok tetszenek? Tényleg, olyan nehéz nektek megfelelni? Tudom, hogy nem a horoszkóp a lényeg, de most engem ez érdekel.
Nekem nem kéne egy sem.
És az oroszlán nőket is kivétel nélkül kiszórtam, annyira selejt mindegyik.
:D:D:D:D
Nekem volt oroszlán barátom, szóval ha ténynek vesszük azt a baromságot, hogy az egy jegybe tartozóak tök hasonlóak, akkor az olyan csajok jönnek be nekik mint én.:D
Ez a horoszkóp szerinti cucc egy baromság.
Én oroszlán vagyok, és nagyon nehéz nekem megfelelni.
Ha pl. egy nőn nincs min. 2db p!ina (a SLY nem számít annak), akkor már nálam nem is rúghat labdába a drága...
Bocsi az offért, de kérdezném azokat akik kritizálják a horoszkóp - személyiség kapcsolatot, hogy olvastak-e valaha ezzel kapcsolatban bármit is, vagy csak néhány "jövőhéten sétálj sokat mert világít a Vénusz" jellegű cikkeket?
Kigyűjtöttem egy papírra az azonos jegyű ismerőseimet és semi hasonlóság nem jutott eszembe, aztán elolvastam Szilágyiné Nagy ÉVa könyvét és az állam leesett. Szinte minden igaz volt, habár sok általános dolog van benne. De tényleg hátborzongató, hogy mennyire illik rám a csillagjegyem leírása. És nem vagyok az a típus aki várja az ezo tv-ből a kagyló energiáját.
Ez a megközelítés, "hogy van egy ismerősom aki Bika és utálom pedig a legjobb barátom is bika" mindent elárul. Egy személyiség kialakulásának rengetek tényezője van, csak kettőt mondok a csillagjegyen kívül: genetika, neveltetés.
Egyébként "az oroszlán férfi főleg olyan nőhöz vonzódik, aki már fel tud mutatni valami eredményt, ismert a környezetében, nagyvilágban. Elsősorban azért, hogy tudjon büszkélkedni a társa érdemeivel is, mint sajátjával. Van viszont olyan férfi, aki a dekoratív megjelenésű hölgyeket kedveli, (...)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!