Az oroszlán jegyű pasiknak, milyen csajok tetszenek? Tényleg, olyan nehéz nektek megfelelni? Tudom, hogy nem a horoszkóp a lényeg, de most engem ez érdekel.
Legyen kedves, okos, aranyos, nem beképzelt, igényes mind saját magára, mind a környezetére.
Lehessen vele jókat beszélgetni, mármint ne az a "buta szőke típus". Ne égesse a férfit társaságban. (mondjuk ez általában minden férfira igaz, horoszkóptól függetlenül)
Ha 2 oroszlán kerül össze, legyenek azok férfiak barátok vagy férfi/nő kapcsolat, akkor 2 lehetőség van:
1. Nagyon jól kijönnek egymással, mert hasonlóak és fél szavakból is megértik egymást.
2. Versengenek egymással, hogy ki a jobb.
Nyomj egy hasznost! Hello
Köszi az eddigi válaszokat!Nyomtam egy hasznost:D
Amúgy az én jegyem mérleg.
Én oroszlán férfi vagyok, a feleségem is oroszlán... jól kijövünk, szeretem.
A bika-jegyűeket nem igazán tudom kedvelni, ők nekem nagyon földiek.
A skorpiókat pedig végképp nem kedvelem.
Nyilas is jó kb. .
Én - személy szerint - a kedves nőkre bukom, azokra, akik természetesen kedvesek.
A színészkedő nőket nem sokba nézem.
A nők szépsége, kedvessége, természetessége az nagyon tud vonzani. :-)
Képes vagyok a nőket tisztelni és ezt - általában - kedvességgel viszonozzák.
Az én életembe nagyon sok örömet adnak a nők.
Van egy 12 éve tartó nagyon jó barátságom egy Oroszlán 30-on felüli sráccal. Amennyit hallgattam a sipánkodásaid, nem igaz :)).
Összefoglalva arról van szó az ő esetében, hogy hihetetlenül válogatós: a nő állandó szexbomba alakja az első helyen áll (mellesleg az ilyen meg is érdemli, hogy lekopasszák pénzügyileg), s főleg, hogy legyen sportos és vele is sokszor menjen sétálni, több km-t is akárhova, még télen is. Emiatt sok jó csaj ott is hagyta, főleg, hogy nem hívta meg őket több hónap után sem 1-1 kv-ra (pedig lett volna miből) :)). Volt már olyan, hogy egy lánytől azért fintorgott, mert annak nem állt jól a szemöldöke :)). Képes siránkozni olyan lányok után, akik pl. 10 évig folyamatosan hitegették, hogy végre lesz randi, hogy végre lesz szex, s valamiért nem lett (hát el tudom képzelni, hogy miért ...). Az biztos, hogy nem siránkozna értük, ha nem lenne folyamatosan sportos testük. Könnyen el tudom képzelni, hogy pl. szülés után képes meg is csalni a párját, mertaz nem néz ki jól. Rémálom ez egy nőnek.
Munka szempontjából pedig alig látok jól szituált oroszlán srácokat. Leginkább azért, mert a lustaság és a kényelem igénylése mindig jobban meggyőzi őket, mint bármilyen lendületes és ambíciózus hozzáállás még a jól fizető munka esetében is.
A természete pedig olyan, hogy nagyon nagylelkű, tényleg sokszor vajszíve van, de ha pl. éppen nem nézek ki jól szerinte, akkor nem engedi, hogy elmenjek vele a baráti társaságba :))).
Egy erős rossz tulajdonsága van az oroszlánoknak úgy nőknek, mint férfiaknak, mégpedig az, hogy igyekszik minél több diszkrét infót megtudni rólad, pl. életmódodról, kapcsolatodról rokonokkal, pénzügyi helyzetedről, adósságaidról, s ezekkel az infókkal sakkban tartani barátok előtt, sőt keményen kritizálni a hátad mögött, másnap pedig nem tudod, hogy azok miért viselkednek veled furcsán. Ez több jegyre is jellemző (pl. Bak, Skorpió, Szűz, Bika, Mérleg) s leginkább abból a célből, hogy az ő tekintélye megmaradjon. Egy házasságban ezekkel egy idő után mindenképpen úgy fog alakulni, hogy te folyton maradsz alul és neked kell nyelned mindent, ő pedig mindenhol lejárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!