Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit a horoszkópok írnak a párkapcsolatokról az tényleg igaz?
Basszus.. lehet hogy tényleg igaz?!:D most olvastam el egyet ami rólam és az egyik csajról szól.. és valóban ugyan ez van..:D most már azért kicsit kezdek benne hinni.:D
(1. voltam)
Nálam ezek a dolgok eddig mind igazak volta,pl abban hogy kik illenek hozzám,és kik nem a horoszkóp szerint,meg az általános jellemzés is teljesen...
Én hiszek,ebben a részében.
Nem tudom. Én például kos vagyok, a barátom pedig rák. Elvileg tűz és víz lennénk, eddig minden horoszkóp zűrös és viharos kapcsolatot, nagy veszekedéseket és gyors szakítást jósolt ennek a párosításnak.
Ehhez képest a világ legharmonikusabb párkapcsolata a miénk, 3 és fél éve együtt vagyunk, másfél éve összeköltöztünk és azóta együtt is élünk... veszekedéseink sose voltak, legfeljebb egy-két vita, de egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor vitatkoztunk össze bármin is a 3 év alatt. Azt is nagyon gyorsan megbeszéltük és elsimítottuk. Nem tudnék ennél nyugodtabb, békésebb és meghittebb kapcsolatot elképzelni, pedig a horoszkóp szerint hosszútávon még csak egy légtérben sem kéne tudnunk meglenni a nagy ellentétek miatt. Ehhez képest meg... :D Szóval érted. :)
Van akinek bejön, van akinek meg nem. Ennyi.
De ha már ennyire bele akarsz mászni, akkor biztosan az is befolyásolja ám az embereket és a kapcsolataikat, hogy mi az aszcendense, melyik az uralkodó Holdja, bolygója, kedvező-e a Szaturnusz és a Merkúr együttállása az adott hónapban, meg ilyenek. :D
Nem hiszem, hogy minden egyes ember, aki kosnak született, pontosan ugyanolyan lenne, mint én. Biztosan más is befolyásol egy adott csillagjegyet, meg hogy milyen lesz az ember személyisége, nem csak annyi az egész, hogy na, pont márciusban születtél és akkor puff, te ilyen leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!