Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az osztályon belüli párkapcsolatokról?
Helyeslitek vagy ellenzitek, kíváncsi vagyok a véleményetekre sajnos pont egy ilyen esetbe csöppentem bele. Nem féltek hogy szakítás után megromlik a "baráti" kapcsolatotok?Ha van valakinek saját tapasztalata és megírná az sokat segítene.
Előre is köszönöm a válaszokat!
mar miért ne lehetne összejönni egy kolléganővel a munkahelyen ? kedves első
24f
(mérnök - informatikus )
"Normális esetben szakítás után is jó viszonyban lehet maradni"
Hát abban az iskolás korosztályban még nem biztos, hogy értelmesen tudnának kezelni egy esetleges szakítási helyzetet...
azért remélem ez nem aggaszt hogy egyesek ezt elítélik.
Nekem szakítás után kb két hétig volt kínos, hogy állandóan egy légtérben kellett lennem vele.
Ez ne zavarjon.
Szerintem megpróbálhatnátok.:)
Mi pár hónapig együtt voltunk az egyik osztálytársammal(amolyan első szerelem volt:) ). Nyáron szakítottunk, eleinte rossz volt, hogy mindennap egy közösségben vagyunk, de mostanra megint elég jó barátok lettünk megint.:)
1. lépés: Vonzalom A vonzalom azonnali és tagadhatatlan, és - bár láttad beleesni ebbe a csapdába a barátaidat (gúnyosan röhögtél rajtuk) - úgy gondolod: Ez most más, a Platina Szabály Rád nem vonatkozik. És ez a második lépés:
2. lépés: Alkudozás "Szerintem nem lesz gáz." - ezt gondolja mindenki, de akkor, jön a harmadik lépés:
3. lépés: Behódolás A kapcsolatnak - legalábbis először - mindíg van haszna. Ez a negyedik lépés:
4. lépés: Előnyök És már itt is van a következő lépés:
5. lépés: A fordulópont Amiből következik a hatodik lépés (Végre rájössz, hogy óriási hibáztál, és ezzel most együtt kell élned.):
6. lépés: A Purgatóium
A kapcsolat ectomia önmagában is igen kényes műtét, de a Platina Szabály esetén nem végezhető csak nagyon biztos kézzel. És ez a hetedik lépés:
7. lépés: Szembesítés És minden más kapcsolatban ennyi volna, de a Platina Szabály esetében, mivel kénytelenek vagytok újból találkozni jön a nyolcadik lépés:
8. lépés: A csapás Ez a Természet Törvénye. (Ted szerint van egy
9. lépés, mikor rájössz, hogy a düh és a sértettség csak neked árt, és már nem ragaszkodsz hozzá, hanem éled tovább az életed. Ez a lépés az Egymás mellett létezés.)
A Fent látható szöveg szellemi szerzője Nem én vagyok,a szöveg nem az én tulajdonom,pusztán át lett fordítva magyar nyelvre. Minden jog fentartva, Craig Thomas,Carter Bays, és a CBS Broadcasting Inc.Továbbá a How i met Your mother egyéb producerei és készítői.
Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!