Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bika férfiak milyen nőt...

A bika férfiak milyen nőt szeretnének maguk mellé?

Figyelt kérdés

Külső?

Belső?

2013. szept. 5. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Kb olyat, mint Milei cyrusz
2013. szept. 5. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Tud főzni.
2013. szept. 5. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:

A hím bikák tehenet szeretnek:

[link]

2013. szept. 5. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
A Bika pasikról azt tapasztaltam, hogy tényleg nagyon családcentrikusak és szeretik a társaságot is. Más lányoktól hallottam, hogy szexben nagyon előzékenyek. Számomra megbízhatóságot sugároznak, csak résen kell lenni, mert van 1-2 övön aluli rossz tulajdonságuk :). Azt hiszem, hogy a mérlegekkel jön ki jól, a bakkokkal, vízöntőkkel, s a szűz jegyűekkel. Csak sajnos nem egyszer láttam, hogy bika jegyű nagyon kihasználta a szűz jegyűt, erre van esze :P.
2013. szept. 6. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy nektek hogy van időtök ennyi különböző csillagjegyű embert megismerni mind lelkileg, mind szexuálisan, stb. Szerintem többet érne, ha inkább nem tudnátok, hogy melyiknek milyen a tulajdonsága, hanem egyetlen egyel leélnétek az életetek. Az kicsit tisztességesebb lenne.
2013. szept. 8. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Tehenet.

A kérdező egy evolúciós zsákutca. Teszem azt, a horoszkópja szerint csak 2 csillagjeggyel illik össze igazán.

Ekkor a lehetséges parnerek 5/6 részét eleve kidobta - a semmiért.

2013. szept. 9. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Látom, hogy ez az asztrológia témakör kérdéseinek csak a primitív, inkompetens emberek nem tudnak ellenállni és rohadt erős késztetést éreznek a süket fejű válaszok megírására.
2013. szept. 9. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Primitív az, aki nem hisz középkori babonákban? Hogy a bolygók állása határozza meg valakinek a jellemét? Olvass utána, hogy 1525-től kezdődően pl. hány világvégét jósoltak meg a kor legkiválóbb asztrológusai. Aztán utólag valahogy mindről kiderült, hogy "elszámolták" magukat. Ha egy ekkora eseményt nem tud meghatározni az asztrológia, miért hinnénk, hogy Papp Jóska, 31 éves közgaszdász esetében iagaza van?
2013. szept. 9. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Helyesbítek: közgazdász.

Helyesbítek: 1524

[link]

2013. szept. 9. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!