Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a bika férfiak?...

Milyenek a bika férfiak? TAPASZTALATOT SZERETNÉK!

Figyelt kérdés

mi jön be nekik?

mit néznek meg egy nőn egyből? Milyenek az ágyban? és mit tegyek,hogy magam mellé láncoljam?

2013. jún. 10. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Te milyen jegyű vagy?
2013. jún. 10. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
A férjemről tudok beszélni, ő bika. A nőkön semmit nem néz, ha elmenne mellettünk egy anyaszült meztelen nő, azt sem venné észre. Nagyon őszinte típus és hűséges, az ágyban inkább gyengéd mint vad, és soha nem tud semmin idegeskedni, nagyon nyugodt típus és alkalmazkadó. Amivel időnként felbosszant, hogy általában nem lát, nem hall, nem vesz észre semmit és kissé önző, de nem vészes. Nekem nagyon könnyű vele az élet, én rák vagyok. Talán az étellel, háziassággal, szexszel lehet leláncolni, mással nemigen.
2013. jún. 10. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Az asztal és az ágy valóban fontos nekik! Akiket ismerek szintén nyugodt természetűek, szeretik kényeztetni magukat. Szerintem sem mindegy, hogy te milyen jegyű vagy!
2013. jún. 10. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt mondják hogy a föld jegyűek mint a Bika is nagyon jól kiegészíti egymást a vizes jegyűekkel,úgy mondják hogy medret adnak a víznek...:-)
2013. jún. 10. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez a nem lát, nem hall, ismerős. :-)

Leginkább a természetesen szép, nem kihívó nőket szeretik, ne legyen harsány és butuska.

Roppant ínyencek, így finom ételekkel, sütikkel könnyen levehteők a lábukról.

2013. jún. 11. 07:30
 6/10 anonim ***** válasza:
A friss fű jön be nekik. A nőn a tőgyét nézik meg először. Az ágy összeszakad alattuk, mert azt emberekre tervezték, nem bikákra. Melléd láncolni viszont csak a gazda tudja.
2013. jún. 11. 12:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Ahaaha ez a nem lát nem hall ismerős, ismerek egy Bikát, azt gondolnád róla, hogy nem túl okos, de inkább csak lassú a felfogása, nem pörög túl nagy fordulat számon... Nem az a fajta, aki váratlan dolgokat fog csinálni, ellenben amit csinál, azt át gondolja, lehet rá számítani. Általánosságban rendes, csak nem szabad azt várni tőle, hogy szórakoztató, izgalmas legyen, mert nem az... :)
2013. jún. 11. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondtam már róluk jót, most jöjjön egy kis negatív is. :-)

Csendesek, béketűrőek, de ha betelt a pohár, akkor tombolnak.

Eléggé akaratosak, minden csak úgy jó, ahogyan ők tudják, mennek a maguk makacs feje után, sokat vacilálnak, mielőtt döntenek, menjek/ne menjek típus.

2013. jún. 11. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahahaha utolsó, tényleg így van :D
2013. jún. 11. 14:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Én skorpió jegyű vagyok

2013. jún. 11. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!