Én vízöntő vagyok (febr10) a párom pedig bika (maj 9)! Szerintetek milyen lehet a kapcsolatunk jövője?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 12:01
1/14 anonim válasza:
ég és föld a két jegy
mondjuk én rák vagyok, de mindig azt láttam h a bika és a vízöntő nem jön ki egymással
a bika nyugodt érzelmes földhözragadt
ehhez képest a vízöntő érzéketlen, tulságosan extrém vad ideges kapkodó
a vízöntő mindenkit próbál elkápráztatni az elvont gondolataival és fene nagy tudományával, és hogy ő milyen különleges, de erre egy bika abszolút nem vevő
szerintem nem jó kombináció
2/14 A kérdező kommentje:
De két éve együtt vagyunk és imádjuk egymást :D
2013. máj. 15. 10:34
3/14 anonim válasza:
első vagyok!
hát akkor az csak a legjobb :))
én csak a tapasztalatok és a látottak alapján írtam hogy nem a legjobb párosítás
de persze vannak kivételek ;)
4/14 A kérdező kommentje:
Hála istennek:) amúgy valamilyen szinten tényleg ég ès föld vagyunk ebben igazad van. Én szeretem ha valaki igazi férfi és hordja a nadrágot. Ő pedig szereti ha valaki igazi nő:) szerintempont az ellentétek miatt jövünk ki jól:)
2013. máj. 16. 10:13
5/14 anonim válasza:
és mik igazak abból amit leírtam tulajdonságokat mind2 jegyről ?:D
6/14 A kérdező kommentje:
A bika jegyü párom egyáltalán nem nyugodt és érzelmes sem pedig földhöz ragadt. Sokkal inkább ideges természetű, mély érzésű de nem mutatja ki mert férfi a javából, és kalandos természet.pl
2013. máj. 17. 14:33
7/14 anonim válasza:
Én is február 10-én születtem! :D
8/14 anonim válasza:
"De két éve együtt vagyunk és imádjuk egymást :D"
Ebből is látszik, hogy semmi nem a csillagjegyeken múlik...
9/14 A kérdező kommentje:
De azért kiváncsi lehetek ;). Amúgy valòban:)
2013. jún. 26. 12:51
10/14 anonim válasza:
Mért hagynál elrontani bármi jót,csak azért,mert egy ismeretlennek,van egy mondvacsinált más véleménye. Jobb lenne ha ha a tapasztalatod vennéd alapul. Vigyázz,mert tapasztalatból írom:Olyan ember is van,aki örül más kárának. sőt fáj neki,ha valakinek valami jobban megy,mint neki.Régesrégen voltam óvodás. Tapasztalatból beszélek.Egyébként az emberi tulajdonság oly sok behatás függvénye,hogy semmiképp sem lehet azok közül csupán egyet mérvadónak tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!