Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Én vízöntő vagyok (febr10) a...

Én vízöntő vagyok (febr10) a párom pedig bika (maj 9)! Szerintetek milyen lehet a kapcsolatunk jövője?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A vizes szőrű bika büdös. Más most nem jut eszembe, ami érintheti a kapcsolatotokat.
2013. júl. 26. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nem túl jó..:( de ki tudja.
2013. aug. 22. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Kié ilyen kié olyan.Hasonló ahoz amilyenné tenni akarjátok. függetlenül attól,hogy vizkihordó és vizbehordó páros vagytok. senkié se pont olyan amilyenre szeretné sikeríteni

Aki pedig hagyja magát különféle babonáktól hülyíteni,azoké meg pláne nem. akik mindig egymás hibáit felhánytorgatják,ne várják,hogy majd egy babona jóra változtatja.

Az ember nem csak egy valamely behatás függvény,hanem elég sok másé is. Biztos megtalálod ha valóban akarod és utána nézel.

2013. aug. 22. 19:52
 14/14 anonim válasza:
Én is február 10.-ei vagyok :) a barátom pedig május 15, 5 éve leszünk mostmár lassan együtt. És? Jól kijövünk :)
2015. dec. 1. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!