Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Bika nők! Nektek milyen...

A Bika nők! Nektek milyen típusú férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés

Külső/belső tulajdonságok!

Légyszi csak komoly válaszokat adjatok, ne ilyen poénkodó, gúnyos megjegyzéseket mint ahogy azt sokan csinálják az asztrológia témakörben.

Köszi!:)

2011. jan. 30. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem akarom részletezni a tulajdonságokat, és hozzáteszem, hogy - bár nem hiszek az asztrológiában - szinte valamennyi szerelmem Halak jegyű volt.
2011. jan. 30. 22:38
 2/11 anonim ***** válasza:

külső: azt szeretem, ha normál vagy vékony testalkatú a férfi, csak egy kicsivel magasabb nálam, én 168 vagyok, világos hajú és szemű.

belső: kedves, udvarias, inkább halk szavú, visszafogott, gáláns, segítőkész.

2011. jan. 30. 23:35
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
A bika nem lehet nőstény, csak hím. Értelmetlen a kérdés ezért nem tudok rá válaszolni.
2011. jan. 30. 23:46
 4/11 A kérdező kommentje:

De vicces vagy :)

Azért kérdeztem mert épp egy Bika jegyű lány tettszik nekem,és csak tudni akartam átlagban milyen pasik jönnek be nekik.

Én Rák vagyok, és tökéletesen illik rám az a leírás amit a kedves második válaszoló adott.

Kszi szépen a válaszokat!;)

2011. jan. 31. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:

örülök! :)

drukkolok, hogy minden jól alakuljon!

2011. jan. 31. 20:16
 6/11 anonim válasza:
nekem az álom pasi enrique iglesias:)vagy Ewan McGregor..ha hasonlítas valamelyikre akkor sztem nem csak a bika lányoknál van esélyed hanem mindenkinél:Dnekem arc fiúnál jobban számít...de ha helyes és még ki is van gyúrva az a legjobb:Dde nem muszáj feltétlenül kisportolt alakkal rendelkeznie... a belső..hát foglalkozzon velem,végig halgasson,legyen vicces és kedves(az nem igazán érdekel,hogy mással kedves-e...csak velem legyen az és azzal aki fontos nekem..:))azért eggyezen a véleményünk elég sok mindenben és legyen hűséges:)mert a bika lányok általában azok akk legyél te is az...kb.ennyi:)sok sikert!:)
2011. febr. 10. 09:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Kigyúrva nem vagyok, de helyesnek mondanak.

Köszönöm a bíztató szavakat, remélem összejön!:)

2011. febr. 10. 14:44
 8/11 anonim válasza:
Ha helyes vagy biztosan össze jön:)
2011. febr. 13. 16:03
 9/11 anonim válasza:
vagyis *összejön :D
2011. febr. 13. 16:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Oroszlán. :P
2011. febr. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!