Milyenek a bika horoszkópú férfiak? Mit szeretnek egy nőben az ágyban stb?
kicsit olvass utána az asztrológiának. a "bika horoszkópú" gondolom azt jelenti, hogy az illető napja épp a bikában állt. mi van a holddal, meg a többi bolygóval?
a bika archetípusa, amit a horoszkópos oldalakon megtalálsz (harmonet.hu, astronet.hu, stb) az egy az egyben senkire sem vonatkozik.
BIKA
"Szopni született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. :) Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni, nyugodt életed lesz mellette.
Én Bika vagyok, 28F.
Akik igazán közel kerültek hozzám szintén bikák voltak, és akikkel a legnagyobb fájdalommal váltam el, szintén bikák. Bika a bikával nagyon jól kijön, de megölik egymást.
Én magamból indulok ki, szerintem elviselhetetlenek tudnak lenni a bikák… Van amikor lehozom a csillagokat, és akad amikor mindent pórrá zúzok. Ez a jellemző az ágyra is, és ha azt kérdezed mit várnék el, akkor valami ilyesmit.
Szóval, szerintem nehéz a bika természete, de van ami ezért kárpótol, őszinteség, bizalom, és őrök hűség.
Én is Bika vagyok. F/17
Ami engem illet nem vagyok a szavak embere,inkább tettekel mutatom ki a szeretetemet,makacs tudok lenni,ha valakit(mit) megszerzek,az örökké kelleni fog,ezzel jár hatalmas féltékenységem is,ami rossz,viszont hűséges,romantikus,az ágyban inkább vad,de hangulatfüggő.
Én már régen Bika horoszkópú lányt keresek,de még nem találkoztam megfelelővel :D Majd egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!