Milyen jegyűekre jellemző leginkább, hogy mindent az utolsó percre hagy?
A szétszórtság a nyilasra, ikrekre és a vízöntőre jellemző. - Ezek az alap szangvinikus típusok, de egyénfüggő egyébként.
B
Ikrek vagyok, késős, szétszórt :)
21l
A nyilasra!
De ezt tudja magáról, és azért úgy intézi, hogy az utolsó percben megold mindent, néha csodával határos módon.
A kor előre haladtával már maga sem bírja az utolsó percek izgalmát (mert bizony ez sok sok izgalmat kockázatot, aggódást jelent a számára), és egyre jobban beosztja az idejét, előbb nekiáll a határidős dolgoknak.
Ha éppen másnak kell valamit csinálnia, akkor biztos hogy kész lesz, ahogy ígérte, csak az a fontos, hogy a dolog végezte közben ne szekálják, ne hajtogassák folyton, hogy így-meg úgy, hanem simán bízzanak meg benne és akkor nem lesz gond, sem sértődés.
Hakapeszi!
Nyilván tudod magadról, hogy hajlamos vagy a késésre, ezért megelőzöd azt.
Én is nyilas vagyok, és már csak azért sem szoktam fontos találkozókról késni, mert én sem szeretem, ha más késik. Ha valaki megígéri, hogy ekkor találkozunk, akkor tartsa be! Nekem sem lenne képem váratni másokat... Ennyi. Hajlamos lennék én is a késésre, de nem sok helyről késtem én még... Inkább korábban érkezem, az a biztos.
Ha mégis megtörténik, akkor nagyon intenzíven szoktam bocsánatot kérni...
Vannak pl az ikrek! Ők viszont folyton elkésnek. És ami a rossz, hogy nem zavartatják magukat. újra és újra eljátsszák ugyanazokkal. Semmi bocsánatkérés, vagy a legközelebbi alkalommal próbálkozás egy pontos érkezésre...
Az a nyilas, aki tényleg folyton késik, annak még nem elég érett a személyisége, vagy hogy is mondjam.
25-ös, ez így korrekt, de ha te már ilyen intenzíven kérsz bocsánatot akkor azt is nyugodtan várd el szigorúan, hogy 'nálad' ne késsenek.
De amúgy függ az aszcendestől is hogy ki milyen, sőt, részletek nélkül nem lehet személyiséget elemzeni, (pl a holdjegy utal az előző részletekre, karmaasztrológus foglalkozik evvel), kíváncsi lennék kinek mi az aszcendense itt..
Az ikrekkel kapcsolatban egyet értek, nem is tudom, olyan felületesek sokszor és sokszor mondják rá hogy mindenlében kanál típus, de általánosítani nem érdemes.
Itt mindenki általánosít. Pedig nagyon befolyásolja a személyiséget a többi bolygóállás, jó és rossz irányba.
Az meg még most sem tűnt fel senkinek hogy senki nem írt szüzet :P
Pedig ők is lehetnek késősök bolygoállástól függően, de alapvetően az egyik leprecízebb jegy.
Érdekes azért hogy bakot is sokan írtak, pedig az én bak ismerőseim az abszolút karrieristák akik egy feladatot alaposan és akár határidőre elvégeznek, kötelességtudóak (ha érdekli őket) és alaposak..
Azt hoszem, ennek nem a jegyhez van köze
Én ikrek avgyok, és ilyen, nem tudok megváltozni, pedig akarok, és küzdök is ellene, mégis mindig mindent az utolső pillanatra hagyok. Ha nem akkor a körülmények matt alakul így..
#28: A (ráadásul agyament, túl szoros, egyes munkatársak miatt különösen problémás) határidőket én is tartottam (Sárkány tulajdonság megoldani a lehetetlent :D), de kevesebb, mint egy óra késéssel beérni munkahelyre...? Az már kisebbfajta csoda volt. Igaz, nem vagyok koránkelő... De ha máshova megyek, akkor is, valahogy elmegy az idő. Elhatározom, hogy időben, ráhagyással elindulok, aztán... mindig történik valami. Fontos dolgoknál azért jobb a helyzet. Akkor akár fel is kelek korán.
Úgyhogy ez komplikált dolog.
Ja, oroszlán vagyok a sárkányságon túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!