Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen jegyűekre jellemző...

Milyen jegyűekre jellemző leginkább, hogy mindent az utolsó percre hagy?

Figyelt kérdés
Én olyan vagyok! Lenne rá egy csomó időm, de nem csinálom, és az utolsó pillanatban csinálom kapkodva, idegesen... És mindig elhatározom, hogy legközelebb már nem leszek ilyen, de hát... Na mindegy is, csak arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen jegyű emberekre jellemző!

2013. aug. 26. 21:24
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
en halak vagyok. es sajnos ilyen :/
2013. aug. 26. 22:38
 12/31 anonim ***** válasza:
Az ilyen apróbb karakterisztikák nem a fő csillagjegytől függnek, hanem hogy kinek mi erős a képletében. Pl egy bika is lehet késős (és tüzes, stb azaz nyilasnak tűnő) ha a Jupiter hatás elég erős. De alapvetően a késés az pl sok nyilasra jellemző. Pont ezért a halogatás is.
2013. aug. 26. 22:44
 13/31 x) ***** válasza:
Mérleg vagyok, édesanyám is az és mindketten ilyenek vagyunk.
2013. aug. 26. 22:48
 14/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nyilas vagyok... :D

2013. aug. 26. 22:48
 15/31 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy a spontán személyiségtípusokra jellemző ez, nem a csillagjegyektől függ, meg a holdállásoktól, meg mittomén' :D.

Ha a személyiségek érdekelnek, valamint a motivációid, az emberek mozgatórugója, akkor ajánlom a jungi alapokon nyugvo Myers–Briggs típusindikátort. :))

2013. aug. 26. 22:59
 16/31 anonim ***** válasza:
A Bakra voksolok úgyszintén. Rengeteg tárolt adaton gondolkodik mindig, a koncentrációja is alacsony és emiatt van be is lassulva sokszor és kifut az időből, késik sok helyről.
2013. aug. 26. 23:14
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Rák vagyok rák aszcendenssel, és jegyemhez méltón rapszodikusan hol jó előre megcsinálok valamit, vagy én is az utolsó pillanatra hagyom, és hol kapkodva, hol kevésbé idegesen csinálom - viszont a tapasztalatom az, hogy sokkal jobban sikerülnek a dolgaim, ha utolsó pillanatra hagyom őket. :D
2013. aug. 26. 23:26
 18/31 anonim ***** válasza:
Mint látható, majdnem az összes csillagjegy felsorolásra került itt. Ebből is látható, hogy ennek az egész csillagjegyes dolognak semmi értelme nincs, mert mindenkire ráhúzható tulajdonságokat írnak le az emberről.
2013. aug. 27. 01:14
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Jaja nyilas. Én pl érkeztem úgy állásinterjúra (késéssel) hogy az egyik megjegyezte hogy "tuti nyilas". =/ Én meg is lepődtem..

A halogatás amúgy minden emberre jellemző lehet, de azért vannak általános dolgok pl senki sem mondta itt hogy szűz.. :) Mert mégi jellemző egy szűzre? Precizitás aprólékosság, pontosság. Még akkor is ha más hatások erősebbek. A nyilas ennek pont ellenkezője, de ezen lehet javítani, pont erre való a személyiégfejlesztés :)

2013. aug. 27. 01:22
 20/31 anonim ***** válasza:
mégis mi*
2013. aug. 27. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!