Milyen jegyűekre jellemző leginkább, hogy mindent az utolsó percre hagy?
Figyelt kérdés
Én olyan vagyok! Lenne rá egy csomó időm, de nem csinálom, és az utolsó pillanatban csinálom kapkodva, idegesen... És mindig elhatározom, hogy legközelebb már nem leszek ilyen, de hát... Na mindegy is, csak arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen jegyű emberekre jellemző!2013. aug. 26. 21:24
1/31 anonim válasza:
Mindenképpen bak. (Tapasztalat :D)
2/31 anonim válasza:
Én Kos vagyok, és sajnos ilyen. Azt nem tudom, hogy ennek van-e köze a csillagjegyhez.
3/31 anonim válasza:
Igen, ez a tizenkettő... (én vízöntő)
4/31 anonim válasza:
szerintem kos. nem én, tesóm barátnője. öt perccel indulás előtt még pizsamában beszélget skypeon, de ha neki kell várnia valakire két percet, kiborul.
6/31 anonim válasza:
Bak, Kos aszcendenssel, jelen! :)
8/31 Lilith1994 válasza:
Ilyen vagyok és oroszlán. Apám is ilyen és ő is oroszlán :)
9/31 anonim válasza:
Bika, jelentem ugyanezt csinalom es tonkre teszi az eletemet...
Meg akarok valtozniiii!
Van, akinek mar sikerult? :)
10/31 anonim válasza:
Nyilas...Én is nyilas vagyok az összes nyilas ismerősöm ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!