Tapasztalaitok szerint mi jellemző leginkább a halak jegyűekre?
Nagyon érzékeny, sértődékeny. Hirtelen haragú, akaratos, makacs.
Eddig csak egy Halakkal volt dolgom, de ezek a tulajdonságok nagyon meg voltak benne. Főleg az érzékenység.
Hát nekem osztálytársam halak.Évek óta ismerem,eddig ezt sikerült leszűrni:semmit nem tud önállóan csinálni,mindig mindenhová menni kell vele,még a mosdóba sem megy el egyedül.Döntésképtelen,határozatlan,befolyásolható.Soha semmiről nincs konkrét véleménye,társaságban,tanárok előtt megnémul.Elég lusta.
Nagybátyám:ugyanez+hajlamos beletörődni,abba,ami van,nem képes változtatni.Általános életfelfogása:az élet szar,minden szar,ettől csak rosszabb lehet,de hát ez van,majd lesz valahogy.
Másik osztálytársam:különc,dacos,talpraesett, minden helyzetből kidumálja magát,pesszimista,néha kissé ironikus,szarkasztikus,hamar le lehet törni a lelkesedését,érzékeny,jólelkű.
Hát nem tudom,rakd össze:)
Eddigi pasi tapasztalataim: Humoros, bújós, aranyos, kedves, érzékeny, csöndes, álmodozó, kissé nimfomán.
Nővérem s egy személy: Mogorva, kiabálós, bunkó, enyhén szólva buta... (vagy csak az egyik családtagomra jellemzően) nyávogós...
Lány vagyok és halak. Leírom, hogy rám mi jellemző:
megértő, szégyenlős, érzékeny, visszahúzódó, néha kicsit bizalmatlan, hűséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!