Ha bőrszíne, vagy etnikuma alapján előítéleteket alkotni egy emberről rasszizmus, akkor a horoszkópja alapján miért nem az?
Szerintem elég szűk réteg határolja be e-szerint az embereket. Ne foglalkozz vele. Amúgy nem rasszizmus, mert a rasszizmus a külső jegyeket figyeli, az alapján általánosít.
Akkor lehetne erről beszélni, ha mindenkinek a homlokára tetoválnák születésekor a csillagjegyét, és pl. a kosokkal nem állnának szóba utána.
"mert a rasszizmus a külső jegyeket figyeli, az alapján általánosít. "
Ez butaság, a cigányokat sem azért utálod mert barna a bőrszíne, hanem ahogyan viselkedik .
Te miért ítéled el azokat akik a horoszkóp alapján "ítélkeznek" és mért állítod be magad e mellé még különbnek?!
Egyébként szinte az összes ismerősöm jegyét tudom fejből, érdekesnek tartom a horoszkópot, amiben van is igazság, de attól még mindenki teljesen egyedi! Engem egyébként meg az szokott bosszantani, hogy ha valaki úgy beszél hülyeségeket a horoszkópról, mint ahogy te is teszed, hogy nincs róla megfelelő információja! (ami nem baj, csak akkor nem kell itt hőbörögni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!