Ez egy rasszista álom?
Unokatestvéremmel azzal szoktunk viccelődni, hogy ha valakire vagy valamire ,,idegesek" vagyunk, akkor megkérdezzük egymástól, hogy rohadjon-e meg.
A múlt héten az unokatestvérem dinnyét evett, és ahogy vágta elfele, véletlenül rámfröcskölte a levét, és én megkérdeztem tőle, hogy rohadjon-e meg a dinnye, erre ő azt mondta, hogy igen.
A tegnapi álmomban ugyanez benne volt azzal a különbséggel, hogy amikor azt válaszolta, hogy igen, akkor a dinnye elkezdett feketedni, amin jót röhögtünk.
Aztán kipróbáltuk ezt egy virágon, és az is elfeketedett.
Ezután azt kérdeztem tőle, hogy Győzike és Bódi Guszti rohadjon-e meg, mondta hogy igen, és nem sokkal később mondták a híradóban, hogy rejtélyesen meghaltak ,,elfeketedésben".
Majd megkérdeztem tőle azt is, hogy minden cigány rohadjon-e meg, mondta, hogy igen, és a tv-ben a háttérben látni lehetett, hogy csak úgy minden ok nélkül összeesnek az emberek.
Bűnös vagy, gyorsan akaszd fel magad.
Nem mindegy, hogy mit álmodsz?
Neked nagyobb hatalmad van mit egy halálistenek és a Death Notejának!Szabadítsd meg a világot a gonosztól!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!