Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Aszcidens. Mit jelent?

Aszcidens. Mit jelent?

Figyelt kérdés
Nem nagyon érdekelnek az ilyesféle dolgok, de nem zárkózom el tőlük. Itt olvastam ezekről a bizonyos aszcidensekről, de nem értem, hogy ez mit takar!

#horoszkóp #aszcidens
2013. júl. 16. 14:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, végre egy értelmes válasz.

A bocsánatkérést elfogadod piros kéz formájában?

2013. júl. 17. 09:50
 12/16 anonim válasza:
10%
kit érdekel a piros kéz? számít valamit?:DD hát nem xd igen köszi hogy nullába vetted a válaszomat mert csak annyit nem írtam hogy a keleti horizonton de szerintem ez egyértelmű hogy hol bukkan fel:D és igaza van a mmásik kommentelőnek hogy beírod googleba... felesleges itt megkérdezned mert akik válaszolnak szerinted mit csinálnak? beírják googleba és első találatot bemásolják. köszi puszi és kérlek nyomj egy piros kezet!!
2013. júl. 17. 19:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Szeretem, mikor az 50% alattiak pattognak. :)

Mintha törvénybe lenne foglalva, hogy aki 50% körüli, vagy alatti, az idióta, választ adni képtelen.

Ebből is látszik a magyar gondolkodásmód. "Ugassunk bele mindenbe!"

2013. júl. 18. 09:30
 14/16 anonim válasza:
0%
de te most komolyan azt nézed kinek hány százalékos az a sz@r? te tényleg nagyon elmebeteg lehetsz ha ezt nézed és még ilyen aszcendensek ben is hiszel xd kész szánalom! szerintem hívd fel müller rózsát tv2-őn szokott menni az öregasszonyok vakítása c. műsor neked való!
2013. júl. 18. 09:48
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy észreveszed-e magadat, de pontosan ezt írtam. ;)

Illetve hogy hinnék valamiben, ha azt se tudom, hogy mit jelent, te szerencsétlen?

2013. júl. 18. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

7-es vagyok. :)

Az ostoba ember mintapéldánya vagy kérdező... mutogatni kéne téged a cirkuszban, annyira csökevény vagy. :D Persze kezdetnek a gyakori is megteszi, hisz most is láthatja mindenki, hogy mennyire süsü vagy. :D

2013. júl. 18. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!