Aszcidens. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Nem nagyon érdekelnek az ilyesféle dolgok, de nem zárkózom el tőlük. Itt olvastam ezekről a bizonyos aszcidensekről, de nem értem, hogy ez mit takar!#horoszkóp #aszcidens
2013. júl. 16. 14:31
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy értelmes válasz.
A bocsánatkérést elfogadod piros kéz formájában?
2013. júl. 17. 09:50
12/16 anonim válasza:
kit érdekel a piros kéz? számít valamit?:DD hát nem xd igen köszi hogy nullába vetted a válaszomat mert csak annyit nem írtam hogy a keleti horizonton de szerintem ez egyértelmű hogy hol bukkan fel:D és igaza van a mmásik kommentelőnek hogy beírod googleba... felesleges itt megkérdezned mert akik válaszolnak szerinted mit csinálnak? beírják googleba és első találatot bemásolják. köszi puszi és kérlek nyomj egy piros kezet!!
13/16 A kérdező kommentje:
Szeretem, mikor az 50% alattiak pattognak. :)
Mintha törvénybe lenne foglalva, hogy aki 50% körüli, vagy alatti, az idióta, választ adni képtelen.
Ebből is látszik a magyar gondolkodásmód. "Ugassunk bele mindenbe!"
2013. júl. 18. 09:30
14/16 anonim válasza:
de te most komolyan azt nézed kinek hány százalékos az a sz@r? te tényleg nagyon elmebeteg lehetsz ha ezt nézed és még ilyen aszcendensek ben is hiszel xd kész szánalom! szerintem hívd fel müller rózsát tv2-őn szokott menni az öregasszonyok vakítása c. műsor neked való!
15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy észreveszed-e magadat, de pontosan ezt írtam. ;)
Illetve hogy hinnék valamiben, ha azt se tudom, hogy mit jelent, te szerencsétlen?
2013. júl. 18. 12:00
16/16 anonim válasza:
7-es vagyok. :)
Az ostoba ember mintapéldánya vagy kérdező... mutogatni kéne téged a cirkuszban, annyira csökevény vagy. :D Persze kezdetnek a gyakori is megteszi, hisz most is láthatja mindenki, hogy mennyire süsü vagy. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!