A korlátolt agyú szkeptikusok, mi a francért vannak itt ebben a témakörben, hogy aztán kicsinyes, primitív válaszokat adjanak? Más szórakozásuk nincsen a szánalmas kis életükben?

"bizonyítsd be, hogy a sötét anyag létező dolog, és nem csak elkerülése volt annak, hogy megkelljen bolygatni az elfogadott nézeteket. Amíg ezt nem teszed meg nevetséges kis troll maradsz"
Engem egy iióta nem ugráltat. Főleg, hogy annyira nem értem a fizikát, hogy bebizonyítsam neked; de te sem értesz hozzá annyira, hogy megcáfold. A tudósok kutatnak, majd lesz valami. És kérlek nézz utána a "tudományós modell" nevezetű dolognak is, és rájössz, miért helyes a sötét anyag létének a feltételezése. És a válaszaink százalékán (meg a válaszaid minőségén..) látszik, hogy nem én vagyok a troll.
"Teslának zseniális találmányai voltak,de nem hagyták érvényesülni a nagy fene szkeptikus tudóstársi..."
Na, kérem a példákat. Mit tettek a gonosz, materialista, sátánimádó, gyermekgyalázó tudóstársai a szegény, ártalmatlan, ezoterikus téveszmékkel küzködő Teslával?

Mostmár45-ös: 1. Folyamatosan romlik az átlagod. Csak nem a tudományos okoskodásod miatt?
2. Ne mondd már, hogy Einsteinnek egy tudatalatti meditatív mittudoménmi miatt született meg a fénnyel kapcsolatos elmélete, a speciális relativitás-elmélete, és a többi. Ennél viccesebb dolog vele kapcsolatban csak az volt, hogy másoktól lopta az ötleteit...
3. Csodák csodájára, OLVASTAM TESLÁRÓL. Meg Einsteinről. Meg Newtonról, meg Gaussról, meg Nobelről, meg Eulerről, meg a legtöbb híres tudósról. És Tesla nem csinált ilyen dolgokat.A háburúk hogy jönnek a skizoid jelekhez? Hogy pl. a wikiről idézzek:
"A skizoid személyiségzavar ICS-10-kódja F60.1, BNO-kódja F6010, DSM-IV-kódja 301.20. Az ilyen betegségben szenvedők nem érdeklődnek a társadalmi kapcsolatok iránt, így magányosak, de nem is hiányzik nekik az emberekkel való kontaktus, kommunikáció. Érzelmeiket nem fejezik ki (hiszen ebben az értelemben hidegek), a szociális készségeik általában rosszak. A kritikára és a dicséretre nézve közönyösek, a társadalmi normák sem érdeklik őket. Nem vágynak szexuális kontaktusra."
Ehhez hogy jönnek a vallási háborúk, meg az ideológiai háborúk. Mellesleg az előbbieket inkább hazugságba csomagolt érdekháborúnak nevezném...
Ja, és tudom hogy az emberi társadalom beteg. A léte fertőzte meg. Ezzel nem azt mondom, hogy az emberiség nem méltó a létezésre, de sok dologban még változnia kell. Pl. pénzügy, háborúk, stb.
4. A skizofréniának annyi köze a téveszmékhez, hogy az ebben a betegségben szenvedőket gyakran tévképzetek "zaklatják" (már kezdelek érteni...)
#59-es:
1. Teslának azért lopták el EGY találmányát (a rádiót), mert ezós volt? Na itt azért álljunk meg...
2. Amúgy Marconi hitt a szellemekben, és a mágiában...
3. Mi az hogy materiális köntösben? Szakszavakkal hadonászol össze-vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!