A korlátolt agyú szkeptikusok, mi a francért vannak itt ebben a témakörben, hogy aztán kicsinyes, primitív válaszokat adjanak? Más szórakozásuk nincsen a szánalmas kis életükben?
62-es barátom! Hello! :)
Ja és kérdező:
1. A te életed a szánalmas!
2. Az összes szkeptikus válaszoló, akit csak ismerek, mind értelmes, megfontolt, jól érvelő, nem trágár, néha vicces válaszokat ad, amik a témához kapcsolódnak. Ők a tudománypártiak. A szkeptikusok azok a korlátolt agyú, kicsinyes, trágár ,mérgelődő, szidalmazó, hülyeségeket állító, őrült, s*****j i****ák, akikről te beszélsz. Azért tartsuk meg a különbséget.
Aki nagyon úgy érzi, hogy a kvantumfizika és a spiritualitás kapcsolódik valahogy, mert tudati behatást véltek felfedezni a bulvárfirkászok a réskísérletben, az nézzen már utána rendesen, mi fán terem a valószínűségi hullám, miért kellett bevezetni ezt a fogalmat, és mi a fészkes fene az, hogy a valószínűségi hullám összeomlik!
Nem egyértelmű ugyanis, hogy mi történik a kísérlet furábbik végkimenetelekor. Ésszerűen inkább a "minden mindennel össze van kötve" elvet támaszthatná alá, de még attól is távol vagyunk, hogy megnyugtatóan erre a következtetésre jussunk. Mindenesetre jó jel, talán tényleg "minden egy", talán tényleg több a jó öreg világ és benne mi, mint azt valaha is sejteni mertük volna. Talán. Remélem igen.
Elöző, attól tartok, hogy egyelőre a kvantim fizikát még papíron sem értjük, nem hogy élesben, szóval...
Egyelőre semmi sem kizárt, de azért sokat mondó az, ahogy egyesek értetlenkednek, és nem értik hogyan kapcsolódik a kettő egymáshoz. Soha a tudomány nem volt ilyen közel ahhoz, hogy újra értékelje önmagát, mióta a materializmus elterjedt.
Őszintén azt gondolom, hogy azok akik nem képesek az orruknál tovább látni, és csak abban hisznek amit látnak,hallanak, tapintanak stb azok igencsak komformisták hatalmas EGO-val, hiszen ha hinnének másban is vagy el tudnák fogadni azt hogy az ő hatalmasságukon kívül más is lehet vagy az ő irányításukon túl amit nem tudnak szabályozni, kontrollálni akkor eleve megdőlne az eddigi világképük, ki lennének úgymond szolgáltatva és már nem ők lesznek az alfa hímek. Micsoda nárcisztikus jellemre vall ez...
Továbbá minden TUDOMÁNYOS eredmény, feltalálás először csak hipotézisként létezett, azt se hitte el senki hogy majd 100000 kmről beszélni tudunk egy kagylóba és én hallom őt, ő meg hall engem...ha nem lettek volna olyan buggyant emberek akik képesek az új dolgok felé nyitni és nem egy dobozba tartják az agyukat hát valószínűleg még ma is bogyókat szedegetnénk és tüzet csiholnánk...úgyhogy mocskolódás és egyéb alpári, degradáló megjegyzéseket hagyjuk már...mert ti se lennétek itt így ha olyanokon múlt volna a világ mint ti...
Ilyen jellegű kérdésekre mégis miféle választ várnak, hogy "Tegnap találkoztam két lumbulábival és három krixkraxival akik épp indultak gyarmatosítani a Földet, szkeptikusok erre mit léptek?"
Szóval nemtudom, ki is itt a primitív, meg a szánalmas...
"és csak abban hisznek amit látnak,hallanak, tapintanak stb. "
Nem hinném, hogy a fizika törvényeit tapintani lehet...
"hiszen ha hinnének másban is vagy el tudnák fogadni azt hogy az ő hatalmasságukon kívül más is lehet vagy az ő irányításukon túl amit nem tudnak szabályozni, kontrollálni"
A tudomány részeit nem nagyon lehet kontrollálni...gondolok itt a fekete lyukakra.
"akkor eleve megdőlne az eddigi világképük, ki lennének úgymond szolgáltatva és már nem ők lesznek az alfa hímek."
Ne legyél már ennyire hímsoviniszta! Amúgy minek lennénk kiszolgáltatva? Az földönkívülieknek, akik fényévnyire tartozkodnak innen? Na ne már.
"Továbbá minden TUDOMÁNYOS eredmény, feltalálás először csak hipotézisként létezett"
Ahogy a fatális hülyeségek is (kivéve talán téged és 52-est)
"azt se hitte el senki hogy majd 100000 kmről beszélni tudunk egy kagylóba és én hallom őt, ő meg hall engem..."
Hát ez még most se nagyon lehetséges... Tudtommal a Föld széltében-hosszában-átmérőjében nem éri el a 100 ezer kilométert...
"ha nem lettek volna olyan buggyant emberek akik képesek az új dolgok felé nyitni és nem egy dobozba tartják az agyukat hát valószínűleg még ma is bogyókat szedegetnénk és tüzet csiholnánk..."
Szerintem nem vagyunk buggyantak. És világszerte nem nagyon szokás agyakat dobozokBAN (és nem BA) tartani, még a halottakét sem. Amúgy itt azt állítod, hogyha az idióták (mint te, kedves barátom) nem léteznének, akkor bogyókat ennénk és tüzet csiholnánk..azaz az idióták miatt fejlődött az emberiség...
"úgyhogy mocskolódás és egyéb alpári, degradáló megjegyzéseket hagyjuk már...mert ti se lennétek itt így ha olyanokon múlt volna a világ mint ti..."
Mi mocskolódunk? MI? Mi is a kérdésed főcime? Idézem:
"A korlátolt agyú szkeptikusok, mi a francért vannak itt ebben a témakörben, hogy aztán kicsinyes, primitív válaszokat adjanak? Más szórakozásuk nincsen a szánalmas kis életükben?"
Úgyhogy gondold meg mit írsz...
"Ráadásul amíg nem lehet 1000%-ban bizonyítani, hogy az ezosok tévednek, addig butaság is a szkeptikusok részéről ha térítgetik őket!
Aki pedig nem hisz az ezoterikus dolgokban, az minek olvassa?Menjen a tudomány topikba, vitatkozzon ott.Jah...ahhoz kéne ész is, igaz?"
Ezós vagy, ne tegyél úgy, mintha semleges lennél. Nálunk van ész, nálatok pénzlehúzós, hamis "tények", hazugságok vannak. Minden értelmes (szkeptikus) embernek joga van az idiotizmus ellen küzdeni.
"Igen, vannak humoros kérdések (meg olyanok, amik humorosak akarnak lenni, de szánalmasan erőltetetten sülnek el), ezeket általában unatkozó szkeptikusok írják ki, hogy ezzel szórakoztassák magukat."
Hazugság.
Ezós zsenik komoly kérdései:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__4509937-..
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4465..
10 másodperbe sem tellet 3 zseniális kérdést találni. És még az 1. oldalról sem mozdultam el.
"Az ufó kérdés teljesen tudományos kérdés, semmi köze az ezotériához, nem is értem mit keres itt."
Ezt te sem gondolhatod komolyan. A SETI, az tudományos. A reptoidok, a holdbázis, az análvizsgálgató idegenek és a 975678 millió ""űrhajó"" nem.
"Az ufó kérdés teljesen tudományos kérdés, semmi köze az ezotériához, nem is értem mit keres itt. "
Ez a fokú zsenialitás díjat érdemel. Ólomból. A fejedbe. Gyorsan.
"Úgy kérlek szépen, hogy a tudományt nem fikázza senki, azt fikázzák sokan, amit a tudomány nevében egyesek művelnek.
Nem ugyan az. Ez fordítva is igaz, ahogy ezt te is kifejtetted. "
És egy kérdéssel arrébb szidod a gravitációt, az evolúciót és a sötét anyag és energia elméleteit. Szép hazugság/paradoxon.
"A szkeptikusokat sem ártana észhez téríteni, de persze ez meddő vállalkozás, hisz Istenben is csak azért nem hisznek, mert nem lehet megmérni ."
Ha a te logikád ilyen egszerű, ne próbálj meg összerakni egy IKEA-s gyufát sem.
Igen, a szkeptikusoktól csak ennyi telik.Mások szövegét kiemelni, jól kiforgatni és végletekig ellenkezni, de saját, normális ellenérvet , vagy bizonyítékot felhozni arra, hogy ami -szerintük- nem létezik, az bizonyítottan nincs, arra nem képesek!
Szerintük csak a tudományos tény számít.Lófittyet!A tudós is csak ember, nem tévedhetetlen.
Nekem nincs szükségem arra, hogy egy tudós vagy egy szkeptikus jóváhagyja, hogy valóban láttam-e szellemet, ufót, vagy más jelenséget, nehogy már egy mezei idegen akarja megmondani, tényleg láttam-e vagy sem!
Ha ti szkeptikusok csak tudományos(nak tűnő) dolgokban hisztek, az legyen a ti dolgotok.
Én viszont a legelső sorban a saját szememnek hiszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!