Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A korlátolt agyú szkeptikusok,...

A korlátolt agyú szkeptikusok, mi a francért vannak itt ebben a témakörben, hogy aztán kicsinyes, primitív válaszokat adjanak? Más szórakozásuk nincsen a szánalmas kis életükben?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 09:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
48%

"A tudomány tényeket mond ki."

Vagy ténynek kiált ki valamit, ami nem biztos, hogy az.Csak sajnos sok az olyan korlátolt majom, aki hasra esik holmi kreált elméletektől, csak mert tudós mondta.Egyébként sem vagyok benne biztos, hogy a tudomány mindent úgy közöl a birkanép felé, ahogyan az valójában van.

"Ami nincs bizonyítva, az csak feltételezés és nem tény."

Lehet.Viszont aminek a nemlétezése nem bizonyítható egyértelműen, annak a létezését nyugodtan feltételezhetjük,nem?

2013. jún. 26. 08:42
 42/63 anonim ***** válasza:
20%

[link]

Nesze nektek, tudomány.

2013. jún. 26. 08:54
 43/63 anonim ***** válasza:
20%

Még egy kis csemege:

[link]

2013. jún. 26. 08:54
 44/63 anonim ***** válasza:
52%

Az első linkhez:

Newton élete végén megbolondult. Ja, és ezós lett. Tehát ezzel magatokat is szidod.

Stifel keresztény volt, ezért biztos volt a világvégében. Nem a tudomány hibája, ha valaki vallásos.

Schiaparellinek egy komt oly betegése volt, ami miatt a szemében levő ereit látta a Marson.

Hörbigeer és Teed egy teljesen más tudományágnál állítottak fel elméleteket.

Tehát,ennyit erről.

#30-as: Minek érveljünk egy olyan hülyeség ellen, mikor pl. 52-es jól ki tud borulni XD

Amúgy az, hogy az érveiteket megcáfoljuk részenként, az a mi ellenérvünk. Hiszen ti olyan fatálisan nagy hülye "tényeket" és "információkat" vagytok képesek kitalálni, hogy az csak na. És nem kiforgatjuk a szavaitokat, hanem, mint azt már írtam, MEGCÁFOLJUK. Ja, és az ezotéria ketgória tele van olyan kérdésekkel, mint: "szkeptikusok ehhez mit szóltok?" vagy: "szerintetek jön az UFÓ -invázió?". Ha ilyen kérdéseket tesztek fel, akkor miért nem válaszolhatnánk ezekre? Ezt mondd meg.

#31-es: A NAGY FENÉT FÉLEK MAGAMTÓL!!! INKÁBB AZ ILYEN ŐRÜLT ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET HÍVŐKTŐL FÉLEK!

#33-as: Jaja.

35-ös: Az előtted szólónak van igaza. Ti, ezósok nem vagytok képesek elfogadni, hogy a világ miattunk, emberek miatt van ELCSESZVE! NEM REPTOIDOK, SZILVÁSBUKTOIDOK VAGY A MITTUDOMÉNMIK RONTOTTÁK EL!

Ebbe bele kell törődni, és nem azt mondani, hogy a kormány, meg a média, meg a szabadkőművesek, meg a rapptoidok, meg az összes többi "ellenség" összefogott ellenünk, és el akarnak minket nyomni!

1. A kormányokat mi választjuk meg.

2. A média az egyik leggyakoribb szakma, több mint 2 milliárd embernek van hozzá köze.

3. A szabadkőművesek a megalakulásuk óta a szabadság miatt harcolnak (lásd: 1848-as forradalmak, a nagy francia forradalom, stb.).

4. Reptoidok NEM LÉTEZNEK! EGY IDIÓTA KITALÁCIÓI!

Amúgy 46-os, úgy tűnik, pszichológiai PhD-d van! Hol szerezted, a kukában?

#38-as: A te fajtád? Nem tudtam, hogy az embernek vannak "fajtái". Ez új. És nem hinném, hogy megijednénk tőle. Pl. az egyik barátom megnézte a kör összes részét plusz a fűrész 1,2,3-at egy nap alatt, egy besötétített szobában(fogadásból). Röhögve jött ki. Én azért nem mentem be, mert undorodom a sok fröcsögő vértől.

2013. jún. 26. 11:06
 45/63 anonim ***** válasza:
73%

71%, ha tudnád a spiritualizmus alapja az, hogy a hiba benned van. Az ezotéria nem a reptoidokról szól, ez csak itt divat, meg icke fattyúnál.

Téged az zavar most akkor, hogy newton is osztotta nézeteink? MEGŐRÜLT? Jah értem, aki nem fúj veled egy követ, az már őrült.

Nem, nincs pszihológiai phd-m, de megmondom neked, hogy magadtól félsz. Meg attól, hogy egyes összeesküvés elméletek igaznak bizonyulnak, az kellemetlen lenne.

A hiba bennünk van, de ettől még vannak "összesküvések", számtalanszor derült már rá fény.

Adjak példákat?

Tehát most akkor az a baj, ha valaki vallásos. Értem! Mindenki legyen olyan, mint te?

Te kérlek szépen egy korlátolt ember vagy, nem gond.

2013. jún. 26. 11:16
 46/63 anonim ***** válasza:
31%

Előző:

1. Az agyad korlátolt.

2. Inkább TE forgatod ki a többiek szavait. Mert:

I. Nem mondtam, hogy baj a vallás, mert ugyan ateista vagyok, de azért egy kicsit vallásos is. A baj az, hogy Stifel hitt a VILÁGVÉGÉBEN(és nem a vallásban,az nem baj) és vallási vezetőként, ezt ki akarta számolni.

II. Nem csak divat, egy páran vannak, akik KOMOLYAN hisznek benne!

III. Newton nem azért lett őrült, mert hitt a nézeteitekben, hanem mert a demencia jelei mutatkoztak rajta. Alkímiával is foglalatoskodott, természetesen vajmi sikerrel.

3. Ki mondta neked, hogy mindenki legyen olyan mint én? Az ember egyéni. Mindenkinek vannak szokásai titkai, hülyeségei, bogarai(és itt nem a rovarokra gondoltam). És ez nem baj. De az, hogy mert ti bizalmatlanok vagytok abban, akiket ti választottatok(értsd: kormány), nem jogosít fel arra, hogy kiforgasd a szavaim és másokat hülyének nevezz,lelki gyengének, szűk látókörűnek, korlátolt agyúnak, vagy bármi másnak. Nem az én hibám, hogy egy ember írt egy regényt/könyvet/cikket, és a legtöbb ember már is hisz neki, anélkül hogy a dolgok mögé nézne. Utána pedig szidja a többieket. A spiritualizmus mellékesen a babonákon alapul, például a szellemidézés, a boszorkányok, stb. Sajnos ezeknek egy nagyobb része tudományos babona, egy még nagyobb pedig vagy.Nagyképűnek, egoistának nevezitek a nagy részünket,annak ellenére, hogy te is most azt állítottad, hogy aki nem hisz neked, az szűk látókörű. Ha valaki ellent mond az elméleteiteknek, azt rögtön leüvöltitek, lehúzzátok, azt mondjátok, hogy ő is a médiának dolgozik, vagy hogy nem képes a dolgok mögé látni. Ezzel ellentétben egy IGAZI tudós, ha cáfolják az elméletét, megvizsgálja a cáfolatot,kielemzi, és ha kell változtat az elméletén. És ha van/volt egy pár tudós, aki nem így cselekedett, az nem a többiek hibája.

2013. jún. 26. 11:36
 47/63 anonim ***** válasza:
31%

Ma 11:06

Látom, máris találtál magyarázatot arra, hogy márpedig a tudománynak nem lehetnek tévedései, max. a tudós volt őrült, beteg, stb...Óvodás szintű hozzáállás.

A szilvásbuktoidokat meg kik találták ki?Az unatkozó szkeptikusok.Tehát nem a (komoly) ezósok azok, akik itt hajmeresztő baromságokat irogatnak.

2013. jún. 26. 11:49
 48/63 anonim ***** válasza:
31%

"nem a tudomány hibája, ha valaki vallásos"

Akkor a tudomány tévedhetetlen, lévén, ha valaki tudományos tévedést követ el, úgyis megfogod magyarázni, hogy hitt valamiben amiben nem kellet volna, stb.

A lényeg egy, bárki mond ellent neked, bárki mond ellent annak, ami az aktuális nézeteid ellen szól, az őrült.

Newton foglalkozott alkimiával, mert több esze volt, mint az átlag embereknek.

Tesla a semmiből (akart) állított elő energiát, ő is őrült volt?

Einstein tudatmódosulva gondolkodott, ő is őrült volt?

Sorolhatnám.

azért, mert számodra csak a te világod az elfogadható, nem azt jelenti, hogy mindenki vagy akár bárki más is őrült lenne. Te is hordozod a skizoid jegyeket magadon, mindenki hordozza. Nesze neked, tömve vagy téveszmékkel.

Az egész emberiség elmebeteg, a kórkép brutális lenne, ha felvázolnám, akkor milyen jogon ítélsz te meg másokat?

És csak azért mert caps lockal tagadod a félelmeid, még nem lesznek semmisek. Inkább ismerd fel/el magadban, és tegyél ellene, ne engem győzködj, mert engem nem igazán érdekel

2013. jún. 26. 11:54
 49/63 anonim ***** válasza:
53%

Ezósok, hogy tudtok ennyit hazudni? Számoljátok? Komolyan elhiszitek ezt a sok logikátlan, szókiforgató marhaságot, amit írtok?

"Newton foglalkozott alkimiával, mert több esze volt, mint az átlag embereknek."

Pff... Tény, hogy több esze volt, mint az átlaganak; de az alkímia már géen megbukott. Attól, még hogy valami régi (nyers hús evése), még nem biztos, hogy jó. De várom, hogy aranyat készíts mindenből, sőt a halál ellenszere is meg van az alkímikusoknál. Egyre leljebb kerülsz a szellemi pöcegödörbe.

"Tesla a semmiből (akart) állított elő energiát, ő is őrült volt?

Einstein tudatmódosulva gondolkodott, ő is őrült volt?"

teslához nem tudok semmi hozzáfűzni, amjd más megválaszolja. De az Einsteines mondatod nyelvtanilag értelmetlen. Ezen túllendülve: hogy érted, hogy "tudatmódosulva"? Ő is beszélt a reptoidokkal?

"azért, mert számodra csak a te világod az elfogadható, nem azt jelenti, hogy mindenki vagy akár bárki más is őrült lenne. "

Megragadtad a kommentelő egyik félmondatát, és úgy lovagolsz rajta, mintha ezt írta volna. Sértődős, okoskodó nyápic viselkedés ez.

"Te is hordozod a skizoid jegyeket magadon, mindenki hordozza. Nesze neked, tömve vagy téveszmékkel."

Utoljára mondom: ne beszélj magadban! Az egész emberiség elmebeteg, a kórkép brutális lenne, ha felvázolnám, akkor milyen jogon ítélsz te meg másokat?

És különben is, te írhatsz caps lockal bármit, de ha mi írunk, akkor megy a nyafi?

2013. jún. 26. 12:06
 50/63 anonim ***** válasza:

Jajj MOSTMÁR46-os hagyjál már!

1. Azért volt Newtonnak több esze, mert idős korára megbolondult, és alkimista lett?

2. Teslához:

I. Mi köze van az ezotériához?

II. Mi az, hogy a semmiből állított elő energiát???

3. Einstein nem volt drogos(merthogy azt jelenti a tudatmódosult,ergo vagy nem tudsz fogalmazni, vagy szimplán hülye vagy ^^). És semmi köze nem volt az ezóhoz, sőt, kimondottan utálta azt.

4. Tudod mi az a skizoid? Ha csak itt bárki is az lenne, szerinted írna ide? Vagy akkor születnének újabb gyerekek?

5. Milyen félelmekről beszélsz? A Caps Lock kiemelésre használható, nem pedig a félelmek megmutatására.Pl. A szövegkiemelő filceket sem dobom oda ahhoz az emberhez, akitől félek...

6. Elismertem a félelmeim...

I. Arachnofóbiám van.

II. Tériszonyos vagyok.

2013. jún. 26. 12:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!