Szerintetek miért van ez igy?
A skorpió horoszkópban vannak rossz tulajdonságok.Nekem az aszcendensem skorpió, de inkább az dominál.Ne foglalkozz velük, inkább mondd el nekik, hogy mi a skorpió jó tulajdonságai: Erotikus és féltékeny Különös, kissé titokzatos teremtés. Eléggé kedves, nem riad vissza a fájdalomtól,rendkívűl nagy az életereje, nem fél semmitől, nincs veszteni valója
Ezeket mondd el az embereknek és tuti megváltozik a véleményük.
Normális ember nem ez alapján alkot képet rólad, és nem rajtad szörnyülködik el. Hanem max. a skorpió szó hallatán ugranak be neki kellemetlen dolgok, ha van/volt vérbeli skorpió ismerőse.
Én pl 3 skorpiónál is észrevettem, hogy nagyon irigyek. Akkor is, ha okuk sincs erre, ha sikeresebbek nálam, akkor is irigykednek apróságokra. És ezt rendkívül ellenszenvesen teszik, sokszor direkt valami rosszat okoznak az embernek. El tudom képzelni mi lenne akkor, ha véletlen én is valami rosszat okoznék nekik, vagy akár direkt. Akkor milyen mértékben és módon bosszulnák meg?
Szóval a tapasztalataim nekem sem jók, de azért nem ismerek annyi skorpiót, hogy általánosítsak, szóval minden új skorpió ismerős bizonyíthat...
Ha kérdik, mondd hogy süniiiiii! :)
Tökugyanaz, csak így már ők is értik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!