Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfit visszahódítani?

Skorpió férfit visszahódítani?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 10:05
1 2 3
 21/21 Jozso89 válasza:

Itt a lefikázó ostoba könnyelmű kommentek 1000%, hogy tűz jegyűektől származik :) ( Kos, Oroszlán, Nyilas )Rövid memória, 0 önismeret és a szeretet fogalmát még csak távolról sem ismerik. Nekik a biztonság és a szerelem egyenlő az unalmassággal és a kiszámíthatósággal. Ők a merevek nem pedig pl a Skorpiók akik a leges legerősebbek a zodiákusban a Kossal. A Kos annyival marad alul, hogy a kitartása a Skorpióhoz képest -200! Én 3. Dekádos vagyok és értek is az asztrológiához. Skorpió faszit ne akarj vissza ha nem ő akar! Amennyiben vissza akarod kapni tuti olyan megtorlást kapsz amire még a halálos ágyadon is emlékezni fogsz! Váratlanul más partnerrel elküldött sex video, régi partner előtt mással csókolózás vagy nyílvános sokkoló megszégyenítések amég úgy nem érzi, hogy az utolsó utáni lelket kitaposta belőled. De ennek mindig oka van! Úgy szeretünk szenvedéllyel szerelemmel ami nem múló szeszély vagy fellángolás ahogy senki sem képes rá! Gyorsan bedühödünk ( az ártalmatlan az túlzás én végletekig elmentem az életem se bántam ha abban a pillanatban meghalok csak bebizonyíthassam az igazam többször is kerültem kórházba csuron véresen beszakadt fejjel, késszúrással, autóbalesettel stbstb )

Mindent egybevetve. Ha ilyen felületes képmutató kis sz*r vagy és meg akarsz felelni a csürhének ( társadalomnak csúfolják de ezek birkák )

Ha nem gondolkodsz végletesen ahogy mi, pl ha ugrassz ugrok én is. A te véred az én vérem az ellenségem a te ellenséged is és jópofáskodsz véged. Olvasd el a mesét kedves kérdező a jegyről. A Skorpió és a Teknős meséje.

2019. jún. 17. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!