Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfit visszahódítani?

Skorpió férfit visszahódítani?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 10:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
A lehetetlennel egyenértékű, de ha mégis te vagy a kivétel, akkor a tenyerén fog hordozni, ha ismét belopod magad a szívébe.
2013. jan. 29. 10:15
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Más kérdés, hogy megéri-e egy olyan kapcsolatot forszírozni, ami egyszer már nem működött rendesen.
2013. jan. 29. 10:33
 3/21 Nixcy88 ***** válasza:
100%

A leg szenvedélyesebb jegy szülöttei, úgy tud szeretni mint senki más. Ha egyszer belebonyolódik valakivel egy komoly, hosszabb kapcsolatba akkor bontakozik csak ki igazi személyisége. Szereti a kezében tartani a kapcsolat szálait, úgyhogy valoszínű h Ő szakított veled.

Szerintem, ha jót akarsz ne kezdj vele még egyszer, mert nem fog benned újra megbízni és nem lesz jó a kapcsolatotok. Számíthatsz heves érzelem kitörésekre, vitákra. Ugyanis a skorpiók gyorsan dühbe gurulnak és nagyon haragtartók.

2013. jan. 29. 10:50
 4/21 anonim ***** válasza:
71%
Mikor felejtitek már el a horoszkópos marhaságokat? Ezek kitalált dolgok, nem valósak. Sose volt az. Semmi nem ezen múlik, minden rajtad és rajta múlik, hogy mit akartok és mit tesztek meg érte.
2013. jan. 29. 11:35
 5/21 Brigi_830220 ***** válasza:
72%
Újszülött egérrel, vagy nagyobb bogarakkal.
2013. jan. 29. 18:53
 6/21 Snl.Drako ***** válasza:
100%

Mint skorpió férfi, szerintem:

Ez függ attól, hogy váltatok el. Ha relatíve kulturáltan, nem ajtócsapkodva, üvöltözve, veszekedve, akkor van esély. Ha meggyűlölt, akkor felejtsd el, mert maximum megjátszani fogja magát, hogy jól arcra ejtsen.

2013. jan. 30. 12:42
 7/21 Thyl válasza:
100%

Azért jól gondold meg, mert amúgy velük nehéz kijönni,sok szenvedéssel járhat a kapcsolat,mert nagyon nehéz jegy.

Amúgy biztos,hogy erőnek,érdekesnek kell lenned,és nem szabad megalázkodni,ha mégis úgy döntesz,akkor sztem ezekre érdemes figyelni.

2013. jan. 31. 22:31
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek..
2013. febr. 1. 11:20
 9/21 anonim válasza:
Igaz én ilyen Skorpió-Nyilas fattyú vagyok de ha te hagytad el és még meg is szivattad... ne akard visszakapni mert megégetheted magad a tűzzel :)
2013. febr. 2. 06:50
 10/21 anonim ***** válasza:

Én skorpió vagyok, és hordozója e csillagjegy szülöttének legtöbb rá jellemző tulajdonságának, rossznak is jónak is. Ha hazugságod, mëgcsalásod stb. volt az oka szakításotoknak, akkor szinte nulla az esélyëd, hogy viszaférkőzz bizalmába. És nëm is ajánlanám nekëd, hogy ezt mëgpróbáld (a Të érdëkëdben mondom).

Ha a bizalmát nëm vesztëtted el, hanëm más volt szakításotok oka, akkor azt tanácsolom: në próbálj vele taktikázni, mert teljesen átlát rajtad, hanëm a lëhető legőszintébben közelíts feléje. Így lënnének komoly esélyeid. És azt së felejtsd el (de ezzel már Të is bizonyára tisztában vagy), hogy a skorpió a legszëxcëntrikusabb az összes csillagjegy szülötte közül.

2013. febr. 3. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!