Skorpió nő vagyok és nagyon szinte tökéletes a hatodik érzékem. Van így más is ezzel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 21:33
1/18 Mirk válasza:
Én Bak férfi vagyok és én is nagyon szinte tökéletesen fogalmazok.
2/18 anonim válasza:
A nőknek alapból jobb az intuíciójuk, mint a férfiaknak, úgyhogy felejtsd el ezt a horoszkóp féle magyarázatot.
3/18 anonim válasza:
Ha tényleg szinte tökéletes lenne a 6. érzéked, nem 6. érzéknek neveznéd, hanem annak ami!
Egy bölcs Mérleg
4/18 anonim válasza:
Én kos férfi vagyok és én is nagyon szinte tökéletesen tudok egy kérdésre válaszolni.
5/18 anonim válasza:
Én ikrek lány vagyok és nagyon szinte tökéletesen be tudok linkelni ide egy képet: [link]
6/18 anonim válasza:
Ajj már, ti annyira nagyon szinte szemetek vagytok :/
Egyébként, mi a hatodik érzék, ha nem így nevezzük? Oo
Üdv,
Gerenda a tisztánlátó
7/18 anonim válasza:
Aztán a nagy tökéletességben nehogy megcsípd magad hátulról ;)
8/18 anonim válasza:
Én mérleg nő vagyok, és szinte tökéletesen utálom az ilyen barmokat.
9/18 anonim válasza:
Gerenda, a tisztánlátó, ezen besírtam.
Szálka
10/18 anonim válasza:
Én a Bölcs Mérleg vagyok, és nekem is .... nagyon szinte tökéletesek az intuícióim, az igazságérzetem, és szeretet iránti örökös törekvésem. O.o No.
és bejönnek a megérzéseim és a bevonzásaim. De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!