Skorpió férfit visszahódítani?
Csak vigyáz hogy megne szúrjon.
Főleg ha nincs korház a közelben.
xD
Nem lehet. Ha csopp esze van a ferfinak, akkor meg sem probalkozik olyan novel, aki csillagjegy alapjan probalja visszahoditani....
(Mondom ezt en, aki szinten Skorpio vagyok, ferfi is, de a legkevesbe ez erdekel egy kapcoslatban. Elozo elettarsammal sem azert szakitottam, mert a konyvespolca fele ezoterikus konyvekkel volt tele, eloben nem ilyen volt :)
Skorpió pasi vagyok, gyűlölöm az asztrológiát, de van hogy sok fő vonás hasonlít.
Visszalehet hódítani, azzal ha -miután azt mondta hogy vége - Te is úgy teszel, megváltoztatod a hozzáállásod, úgy beszélsz vele mintha soha nem lett volna semmi köztetek. Mivel tényleg mélyen éljük meg a jót is, megmarad mélyen emlékben, és akármilyen baromságot is csinált a pár, nem arra emlékszik, akit tényleg szeretett annál bármilyen haragtartó is, nem a roszra, hanem a jóra emlékszik. Muszály, mert ha nincs jobb, ezek az emlékek éltetik. Itt lehet megfogni. Flörtölj mással és kezeld sima ismerősként! És mikor megjelenik Nálad, szexelj vele egy olyat mint még soha, és eszedbe ne jusson kérdezgetni hogy újra jártok-e! Fogtok. :)
Első lépés:
Felejtsd el ezt a horoszkópos "szépséget"
2. lépés:
Horoszkópja helyett nézd az Embert :-)
Lehet hogy közelebb jutsz a megoldáshoz: Pl: írsz konkrétumot a srácról, és akkor talán tudunk segíteni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!