Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfit visszahódítani?

Skorpió férfit visszahódítani?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 10:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Esélytelen.Ha te hagytad el azért,ha ő akkor meg azért.Első esetben "leereszkednél" hozzá, amit nem visel el, a másodban meg megalázkodnál, az sem jó. Ha eddig bírtátok, tudom könnyű kibicelni, de tekintsd jelnek és lépjél.Van másik, mint a bohócnak .... :D
2013. febr. 3. 09:28
 12/21 yoruichi válasza:
100%
Hát nekem volt dolgom egy skorpióval és inkább lőjjem fejbe magam ha mégegyszer kezdenék eggyel is :D Óriási birtoklási vágyuk van ( aranykalitka effektus), állatias ösztönök vezérlik ( ha picit jobban bámul téged valaki már morog mint egy puli kutya és műsort képes csinálni), betegesen féltékeny ok nélkül sokszor persze, aztán csodálkoznak ha a kiprodukált indokot valaki mégis megadja neki, rohadtul felszínes, bizalmatlan, az emberekhez való viszonya már-már antiszociális, első meglátása mindig negatív, nehéz a bizalmába férkőzni, csak és kizárólag az ő véleménye dukál, szájába rágod a dolgokat akkor sem érti meg mert nem is akarja, álszent, legtöbbje ( kivétel erősíti a szabályt) kétszínű és rágalmazó, gyerekes ( általában csak akkor dönt fontosabb kérdésekben ha az anyjától kapott beleegyezést, párjában az anyját keresi, lusta otthonát tekintően, szereti sajnáltatni magát, konfrontáció esetén hajlamos mártír agresszióra, depresszióra, párjára csimpaszkodik, hisztis és rettentő konok, makacs öszvérek, számára kapcsolatban nincsen privát szféra és ezt meg is mutatja elég intenzíven sajnos! vele éltem, lakva ismerkszik meg az ember, többel is találkoztam már tehát tapasztalat beszél belőlem. ha ezeket a tulajdonságokat felismerted akkor ne is álmodj arról hogy ő veled egy szakítás után akár csak szóba is fog állni veled, mivel elég haragtartóak tudnak lenni, érzéseiket túl mélyen élik meg, ilyenkor jobb őket a saját gondolatukkal hagyni lenuygodni és hónapokkal , évekkel később visszatérni a témára :)
2013. febr. 3. 22:43
 13/21 yoruichi válasza:
100%
persze van jó tulajdonsága is, de sajnos nem sok: pénzügyekben és gazdálkodás terén nagyon otthon van, jól spórol, határozottak általában, de csak akkor ha olyan témában kell válaszolniuk amiben ők is jártasabbak különben hajlamosak elbizonytalanodni :) szeretni azt valóban nagyon tudnak, TÚLZOTTAN IS! mértéktartás nem erősségük, kompromisszumra csak akkor hajlandó ha neki haszna van belőle, legyen az érzelmi vagy anyagi. szexben gyengédek, figyelmesek, de félnek az új dolgoktól, mivel emlékekre túl fogékonyak és ez befolyásolja őket ill. blokkolja új dolgokba való belevágásukba, de nem lehetetlen őket meggyőzni :) viszonylag türelmesek de hirtelen haragúak. heves érzelmi reakcióik ijesztőek tudnak lenni, de ártalmatlanok, mindössze érzelmileg heves nem fizikailag ( bár hajlamuk van rá). öngyilkos hajlamuk van de gyávák megtenni, szeretik ha csak velük van foglalkozva. de ha talál olyan nőt aki ezeket képes pozitívan elfogadni akkor tenyerén hordozza, tőlem meg kap egy láda sört mert egyrészt szüksége lesz rá, másrészt meg le a kalappal előtte, aki ilyen emberhez képes rugalmasan viszonyulni xd :D
2013. febr. 3. 22:51
 14/21 Mcgalagony17 ***** válasza:
100%
A Skorpió szereti meghódítani a nőt, és kimondani, hogy vége. Ha ellenszegülsz vele, és ragaszkodsz hozzá, lehet, hogy egy darabig játszani fogja az eszét a kedvedért, aztán amikor nem számítasz rá, úgy beléd döfi a fullánkját, hogy lekoptasson, hogy arról koldulsz. Szex-szel meg lehet fogni őket ideig-óráig. Abszolút tapasztalatból írom, rengeteg Skorpióval volt dolgom:)
2013. febr. 4. 16:20
 15/21 anonim ***** válasza:
2013. febr. 4. 17:09
 16/21 yoruichi válasza:
mcgalagony17-nek: osztom a véleményt, engem totál kikészített idegileg!!! 10 hónap alatt idegroncsot csinált belőlem, aztán csodálkozott hogy menekülni akartam a ketrecéből. sértődékeny, rendkívül magának való, sunyi, kétszínű, alattomosnak és mindezek felett abszolúte képmutató volt! a magánéletét állandóan kibeszéli otthon kérelmek ellenére aztán csodálkozik ha kész a háború. csak neki lehet igaza, az ember mellette már bakelit lemezt játszik :S folyton ugyanazok a körök, nincsen kiút belőle, az elveiről való erőszakos rákényszerítési kísérleteiről már inkább nem is beszélek :D én azt tudom javasolni, hogy mivel az alvilág erői dúlnak benne ha dühös és 'sértett' hagydd őt békén különben megjárod ;) lassan nyugszanak le, nem igazán tudnak felejteni sem. szerintem lépj túl rajta, ennél 100 szor jobbat is kaphatsz. ha vége lett az nem véletlen valószínűleg ezek miatt nem működött, utána sem fog, ugyanis nem nagyon lehet adni a szavára ha változásról van szó, mert amint újra nyeregben érzi magát visszaváltozik. ha nem vagy birka türelmű és nem vallasz legalább 90 % ban hasonló elveket vele akkor felejtsd el! higyj nekem :)
2013. febr. 5. 16:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Csak vigyáz hogy megne szúrjon.

Főleg ha nincs korház a közelben.

xD

2013. febr. 6. 12:27
 18/21 Celtix válasza:

Nem lehet. Ha csopp esze van a ferfinak, akkor meg sem probalkozik olyan novel, aki csillagjegy alapjan probalja visszahoditani....

(Mondom ezt en, aki szinten Skorpio vagyok, ferfi is, de a legkevesbe ez erdekel egy kapcoslatban. Elozo elettarsammal sem azert szakitottam, mert a konyvespolca fele ezoterikus konyvekkel volt tele, eloben nem ilyen volt :)

2013. febr. 8. 18:18
 19/21 anonim válasza:

Skorpió pasi vagyok, gyűlölöm az asztrológiát, de van hogy sok fő vonás hasonlít.

Visszalehet hódítani, azzal ha -miután azt mondta hogy vége - Te is úgy teszel, megváltoztatod a hozzáállásod, úgy beszélsz vele mintha soha nem lett volna semmi köztetek. Mivel tényleg mélyen éljük meg a jót is, megmarad mélyen emlékben, és akármilyen baromságot is csinált a pár, nem arra emlékszik, akit tényleg szeretett annál bármilyen haragtartó is, nem a roszra, hanem a jóra emlékszik. Muszály, mert ha nincs jobb, ezek az emlékek éltetik. Itt lehet megfogni. Flörtölj mással és kezeld sima ismerősként! És mikor megjelenik Nálad, szexelj vele egy olyat mint még soha, és eszedbe ne jusson kérdezgetni hogy újra jártok-e! Fogtok. :)

2013. márc. 8. 22:37
 20/21 anonim válasza:
51%

Első lépés:

Felejtsd el ezt a horoszkópos "szépséget"

2. lépés:

Horoszkópja helyett nézd az Embert :-)

Lehet hogy közelebb jutsz a megoldáshoz: Pl: írsz konkrétumot a srácról, és akkor talán tudunk segíteni :-)

2013. ápr. 21. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!