Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van az, hogy mindig...

Miért van az, hogy mindig csalódanom kell? Halak (én) -Bak (a fiú)

Figyelt kérdés
Kialakulóban volt egy kapcsolatom, mondhatni, hogy már elkezdtük a járást, de tegnap este volt egy szórakozóhelyen és megcsalt, állítólag 2 lánnyal is, minimum ennyivel látták. Én viszont érzékeny vagyok, szükségem van egy társa amugy is halak vagyok... bár még fiatal. Bakban már nem bízhatok ugye?
2013. jan. 26. 17:56
 1/6 anonim válasza:
a személyiség nem függ össze a személy horoszkópjával
2013. jan. 26. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát egy csomó ilyen horoszkóp szerint összeillési oldal van a neten keress rá pl. Csak rajtad áll, hogy te mit hiszel erősen a bak srácokról, mert ha azt hiszed, hogy úgyse lesz jó a hittel lehetővé tetted a megvalósulását, és mivel már jártál így ezeket az vele kapcsolatos negatív energiákat árasztod magadból, aminek köszönhetően bevonzod a nem kívánt eseményt. De ha annak ellenére amit most gondolsz az ellenkezőjét is eltudod képzeni még csoda is történhet, és egy bak hapsi lesz a férjed. :P A hittel megalapozod valami létezésének gondolati képét, és, hogy a valóságba az működni fog e az egy nagyon jó kérdés. Ki kell próbálni. A tettek mezejére kell lépni.
2013. jan. 26. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Csodákozol? Amikor halakon meg bakokon meditálsz és nem veszed észre hogy fals dolgokon képzelegsz?
2013. jan. 26. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért csalt meg, mert Bak. Egyértelmű! Több millió ember csalja meg a párját naponta, ezek között van minden csillagjegyűből egy csomó. Tehát egyik csillagjegyben se lehet bízni, jobb is, ha szűzen halunk meg.
2013. jan. 26. 20:57
 5/6 anonim válasza:
Ha csak kialakulóban volt a párkapcsolat, az még nem párkapcsolat, így szerintem nem is beszélhetünk megcsalásról. Bocs, ez a tapasztalat.
2013. jan. 27. 07:11
 6/6 Nixcy88 ***** válasza:
A halaknak túl törékeny a lelki világuk és nehezen lépnek túl a dolgokon. Amikor pocsékul érzed magad, ne zárkozz el. Nincs semmi szükség büntetni önmagad. Próbálj ne gondolni rá, mit is csinál éppen. Nem rá van szükséged. Meg fogod találni az igazit, de nem ő votl az.
2013. jan. 28. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!