Mit jelenthet az, ha a képletemben az életstratégiaként a Mérleg (7. ház) és járatlan útként a Halak (12. ház) jelenik meg?
Kérlek, csak az írjon, aki ért hozzá, vagy utat tud mutatni, hol találhatok információt, mert kezdő vagyok benne, de érdekel.
Férfi, 24
Szia!
Nagyon szépen köszönöm. Felettébb érdekes leírást hajtottál végre. De honnét tudod, hogy hamarosan meglelem a lelki társam? Rám férne, az biztos. :) Ha ennyire értesz az elemzéshez, elkészíted nekem a személyes horoszkópomat? Nem ingyen gondoltam. Állás miatt is érdekelne, mert nagyon akarok állást most. Köszi, ha visszajelzel, meg amúgy is :) Jó éjt!
:S A hasamra csaptam, és csak azért írtam, hogy kipróbáljam magam ilyen kamuzás terén… Nem hittem, hogy téged ennyire mélyen érint a dolog. :S
Csak az nem volt kamu, hogy a Jupiter a Bika csillagképben van. Ha este kicsit tisztább lesz az idő, akkor nézd meg, mert jól mutat.
Még egyszer bocsánatot kérek! :S :S :S Nem gondoltam bele, hogy milyen csúnya dolgot csinálok…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!