Bak nő és halak férfi öszeillik?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 10:51
1/9 anonim válasza:
állatoknál a baknak a hímet nevezik. melegek vagytok? amúgy szerintem bak-lövés lenne...:D
2/9 anonim válasza:
Meg lehet próbálni, de szerintem nem fog működni.
3/9 anonim válasza:
Igen,de csak alá-fölé rendelt szerepben,mert a bak felnyársalja a szarvával a halakat.
5/9 anonim válasza:
Bak lány vagyok, a kedvesem halak. Mi nagyon jól kijövünk egymással. De lehet, hogy mindkettőnknél az aszcendens dominánsabb. Én például kos vagyok.
6/9 anonim válasza:
Ismertem egy ilyen párt ebben a felállásban. Nekik nem jött be.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem lényeges feleknél a csillagjegy. Mielőtt megismertem a férjemet, én is eszerint kerestem párt. Egyébként én szűz jegyű vagyok, és elvileg a nyilas az a csillagjegy, amelyik egyáltalán nem illik hozzám. Nos, a férjem nyilas :)
8/9 Nixcy88 válasza:
Bak- Halak: Eza romantikus, érzékeny fickó tudja miként adja meg a szeretetet amiről álmodtál.
Pozitív: az álmodozó halak imádja határozottságodat és öszönösen megérzi mire vágysz.
Negatív: kicsint mintha egy másik bolygón élne. Döntésképtelensége és halogatása, arra késztet h kezedbe vedd az irányítást és dirigálj neki.
Egyensúly: az érzékeny halak férfinak szüksége van rád, nagyon fontos h mindig mellette legyél, ha támogatásra szorul. Több szeretetre van szüksége, mint neked, úgyhogy engedd h néha romantikus estéket szervezzen és élvezd.
9/9 Bettycii-the-sexy-girl válasza:
ezen az oldalon választ kapsz a kérdésedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!