Kos férfiak, mit szerettek egy nőben?
:D
Halkan jegyzem meg, hogy én nem vagyok Kos, és mégis válaszoltam, és biztos lehetsz benne, hogy a többiek sem, hacsak nem véletlenül. Szóval nem kell szegény Kosok gigászi egójára fogni :)
Egyébként meg sokkal nagyobb szégyen, hogy 2013-ban, a huszonegyedik században még mindig vannak olyan emberek, akik egy nevetséges, alaptalan rendszer szerint skatulyázzák be az embertársaikat, és azelőtt ítélkeznek felettük, hogy megismernék őket.
Elnézést kérek, javítom huszonnegyedik század...valamint módosítom a kosokat férfiakra...ettől függetlenül a véleményem változatlan!
Ugyanis azt gondolom, ha az ember kérdez valamit, normális hangnemben, annyi tiszteletet érdemel, hogy ha az illető nem tudja magát modorálni, a primitív hozzászólásait megtartja magának!
De persze ebbe is belefog kötni néhány tuskó, csak mert nincs jobb dolga!
Ezennel a vitát lezártam, köszönöm, hogy az embereket tovább süllyesztették a szemembe...
Ne haragudj, de tartja a régi mondás, hogy "hülye kérdésre hülye válasz". Komolytalan téma sajnos csak ilyen válaszokat tud eredményezni. Egyébként magam is ledöbbenek, hogy a 21. századra cifrakanyarral visszakanyarodtunk a XIV. századi kalendáriumok szintjére és szerelmi kötések és csillagjegyeket néz a képzetlenebb/fiatalabb réteg (megfelelő aláhúzandó). És egyébként biztosítani tudlak róla, hogy épelméjű pasi a horoszkópelemzéseket hallva sikítva menekül az adott nőtől. De még a zakkantabbak is...
Fiataloknál (ami még te vagy) még csak legyint az ember, hogy "majd kinövi", de 25-30 éves kor felett már konkrét értékrendi problémákat jelez.
Ezt kezelheted tényként. ;) Engem le lehet szavazni, de előbb-utóbb rájössz.
Nekem most kos a barátom,és kíváncsiságból utánanéztem a jegynek ,meg így tudom az összeset,mert rendkívül kiváncsi természet vagyok.
Hát ha nagyon általánosítani akarunk,akkor 1728 [12 a köbön,mert horoszkóp,aszcendens,holdjegy] féle ember létezik-az immár több,mint 5000 éves asztrológia tudománya szerint.
A kos általában a nagyon nőies nőkhöz vonzódik (telt idomok),akik szenvedélyesek,szeretik a szexet.Általában sötét hajú,érzéki ajkú nőt választanak. Belsőleg szeresse a változást,az utazást,a kalandokat. Fontos,hogy legyen a nő független,és okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!