Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a férfiak, hogy a szex fogja meg őket egy nőben?
Minden nővel ugyanaz a folyamat, ha értitek mire célzok.
Miben van eltérés? Hogy lehet egy szexel megfogni valakit?
Nem ostobaság ez?
ezzel is de többnyire nem ezzel!
ki az a sok férfi aki ezt mondja??
Ha nem tetszel az adott pasinak akkor a szexel sem érsz el semmit, ha tetszel a pasinak és a tested is akkor meg szex téren össze lehet szokni, mert lehet h elsőre nem a tuti, de utána már lehet az.
A külsőd az elsődleges , és ha az jó akkor a szex is jó lesz nekünk.
18:27.
Azért ez így nem teljesen igaz...hogy inkább a nőket...
Szerintem egyaránt fontos mind a 2 nemnek a szex.
Csak egy nőt nem tuti h mindenki el tudja juttatni az orgazmusig. ÉS talán ezért válogatják meg a partnereiket jobban..
Szex és szex között is van különbség. Akinek a minőség is számít, és nem éri be egy sima reszeléssel, annál igenis számít a szexualitás - nálam is, pedig én nő vagyok.
Ha valaki csak reszelni tud, annak jó egy darab fa is, aki fekszik alatta mozdulatlanul, és épp csak "eltűri", hogy dolgozzanak rajta. De azért ennél többet is lehet nyújtani...
A lyuk is más lehet. Másként érzed. Akkor maga a nőnek a személye is más. Olyan apró dolgok is befolyásolják, mint a bőre színe, lélegzete stb.
Szóval van különbség muff és muff között.
Például a nő is lehet szenvedélyes, kezdeményező, kreatív a szexben, visszajelzéseket ad, hogy mi jó neki, ő is igyekszik (önként) örömet szerezni változatos módon, nyitott az újdonságokra, sőt, néha ő maga áll elő olyan ötletekkel, amikre te álmodban nem gondoltál volna...
A mi kapcsolatunkra ez jellemző, és természetesen ez kölcsönösen így működik. Minőségileg egészen más, mint korábbi partnereimmel. Tény, hogy engem ez a pasi először a szexszel fogott meg - meg szerintem én is őt! :)
És a jó szexből sok minden más is kiderül: pl. hogy mennyire működik a felek között a kommunikáció, mennyire figyelmesek egymás iránt, mennyire kompromisszumkészek, stb. Nálunk legalábbis kiderült... szexkapcsolatnak indult, de több lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!