Mik a tapasztalataitok a skorpió nő- nyilas férfi kapcsolatról?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 14:09
11/11 anonim válasza:
Temahoz visszaterve skorpio no vagyok, eleg friss (egy honapos) parkapcsolatban, de amiota megismerkedtunk, szerelmesek voltunk egymasba es egy par kent viselkedtunk. Ennel a parositasnal nagyon hosszu ideig flortolgetnek az emberek, ketertelmu jelek vannak, nagyon vigyazz az elejen. Skorpio no letemre nem hittem volna, de en kezdtem el masik srac fele kacsintgatni bar az a masik srac regota bejott de evente egy hetet talakozunk.. mindegy, a parom nagyon huseges, es az eletunk is odaadnank egymasnak, mert rajottem hogy mindenkinel jobban szeretem:) probal a kedvemben jarni, nagyon vicces, sarmos, kedves szemelyiseg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!