Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas fiú skorpió lánnyal...

Nyilas fiú skorpió lánnyal meddig bírhatja?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze, ő skorpió jegyű. Nagyon jól megvagyunk, nagyon jófej a lány, imádok vele lenni, de azt olvastam, hogy a skorpió lányokkal nehéz és hát én nem akarom ezt a sok nyűgöt. Azon gondolkodom, hogy szakítok vele most, mert úgy is csak rosszra fordulna.

2012. nov. 2. 14:12
1 2
 1/13 Rolandka2 válasza:
38%
Hajrá igazi paraszt vagy!!! Szerintem se érdemled, akinek ennyi esze van...
2012. nov. 2. 14:24
 2/13 anonim ***** válasza:
hát nem sokáig h te ebből akarod megtudni xddd ..menjél nézzél tvt de ne ezo tv-t .
2012. nov. 2. 14:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Miért lennék paraszt? És mi az hogy ennyi eszem van? Miért alkotsz úgy véleményt rólam, hogy közben nem is ismersz?
2012. nov. 2. 14:31
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Na, kérdező, te csak ne mondjál semmit!
2012. nov. 2. 15:10
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
A horoszkópja miatt akarod dobni, mert azt olvastad sok a nyűg vele? Gratulálok, te egy igazi nyomorék vagy... ennyi ésszel hogy tudsz élni? Lehet, hogy jobb is lenne a lánynak ha nem veled lenne...
2012. nov. 2. 15:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak olyanok írjanak, akik komolyan veszik a horoszkópot.
2012. nov. 2. 15:15
 7/13 anonim válasza:
93%

Elvileg a Nyilas és a Skorpió nem számít ideális párosnak. A Skorpió a leírások szerint féltékeny és birtokolni vágyó, a Nyilas független és szabadságmániás. DE. A horoszkópokkal az a helyzet, hogy nem véletlenül nem illik mindenkire az, amit a saját csillagjegye általános jellemzésében talál. Ugyanis a személyiségedet nem elsősorban a napjegy (tehát az, amilyen jegyben születtél) befolyásolja, hanem a bolygóknak az a bonyolult együttállása, konstellációja ami minden embernél más. Ha valakiről viszonylag jellemzést akarsz a születési dátuma alapján, ahhoz bizony szükséges az illető születési helye, és a születésének percre pontos időpontja, és persze egy hozzáértő asztrológus. És természetesen még azt sem tanácsos minden részletében szentírásnak venni, de a valóságot az közelítheti meg a leginkább.

Sokan lenézik a horoszkópot, asztrológiát, mert számukra az kimerül a magazinok napi horoszkópjában, ami legtöbbször tényleg csak szemfényvesztés és általánosítás... Viszont azt semmiképp nem tanácsolom, hogy a csillagjegye miatt szakíts bárkivel is. akkor kell szakítani, mikor már valóban és menthetetlenül nem működnek jól a dolgok. Ami pedig nem csillagjegy kérdése, hanem hogy mindkét fél akarja-e és komolyan veszi-e a kapcsolatot. Mert ha igen, képesek kompromisszumot kötni, és onnantól kezdve nyert ügyük van, bármilyen jegyben is születtek.

Sok sikert!

2012. nov. 2. 18:56
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom meddig fog tartani a kapcsolatotok, de egy az biztos: ha nem hisztek ebben a hatalmas sz@rságban akkor még tovább fog....hidd el nekem!
2012. nov. 3. 09:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Amíg rá nem jössz, hogy mik a valódi szándékai a skorpiónak...

Na vigyázz a kis lelkedre, nem fogja kímélni!

Javaslom ne köss az orrára olyan dolgokat (bármennyire is nyílt vagy), amelyek igazán fontosak számodra, mert a skorpió könnyen visszaél bármivel.

2012. nov. 3. 22:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Akkor kár folytatni a kapcsolatot? Mert nekem erre semmi szükségem...
2012. nov. 3. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!