Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas pasi Skorpió lánnyal,...

Nyilas pasi Skorpió lánnyal, hogy jön ki?

Figyelt kérdés
Én Skorpió vagyok, és sokak szerint két legnehezebb természetű jegy. De mégis a legnagyobb vonzás pont köztük alakulhat ki, ez igaz?
2012. nov. 5. 20:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a csillagjegyeken múlik, nem az dönt el egy kapcsolatot, ki melyik hónapban született...
2012. nov. 5. 20:48
 2/19 anonim ***** válasza:
24%

biztos... én sose vonzódtam a nyilasokhoz mert nekem sok volt a viselkedésük.

nekem túlságosan nyüzsgősek, partyimádók, meg olyan érzetem van sokszor hogy ezt csak megjátsszák, hogy nem az őszinte önmagukat mutatják hanem menőbbnek meg bulizósabbnak akarnak tűnni és ezáltal talán érdekesebbnek - legalábbis azok a nyilasok, akiket én ismerek.

meg én ugye egy hatványozottan titkolózó skorpió vagyok (5 vagy 6 bolygó van nálam a skorpióban) és nem bírom elviselni ha valaki faggatózik a titkaimról meg úgy általában.

na, ők meg kimondottan szeretnek

2012. nov. 5. 20:48
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem igaz, nagyon rosszul jönnek ki. ÉN ha skorpió lennék nem is próbálkoznék nyilassal, hanem nagy ívből kerülném őket.
2012. nov. 5. 20:49
 4/19 anonim ***** válasza:
0%

"biztos... én sose vonzódtam a nyilasokhoz mert nekem sok volt a viselkedésük. " loller

Te sem ezen a világon élsz.

2012. nov. 5. 20:49
 5/19 A kérdező kommentje:
Én a szexuális vonzalomra gondoltam. Egyébként én se szeretem az ilyen menőnek játsszó embereket. De az a nyilas fiú akit én ismerek, csak másoknak játssza így meg magát, velem épp ellenkezőleg egész kedves szokott lenni, meg bevallja, hogyha éppen nincs kedve semmit se csinálni.:)
2012. nov. 5. 20:54
 6/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy a nyilasok megjátsszák magukat, ezt onnan tudom, hogy nyilasként én sem játszom meg magam.
2012. nov. 5. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:

engem az is zavar ha másoknak játssza meg valaki magát.

miért, önmagát akkor nem érzi elég jónak, elég érdekesnek?

szerintem, aki jóarc annak nincs szüksége ilyen álacokra... de hangsúlyozom, Szerintem.

2012. nov. 5. 20:56
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha udvarias, előre engedi a skorpió lányt, így jön ki vele.

A skorpió leginkább a halakhoz vonzódik (tapasztalat).

Halak /F

2012. nov. 6. 15:04
 9/19 anonim ***** válasza:

A halak tapasztalatom szerint melegek.

Nyilas

2012. nov. 6. 15:33
 10/19 A kérdező kommentje:
Főleg ha megsütöd őket!:P
2012. nov. 6. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!