Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas pasi Skorpió lánnyal,...

Nyilas pasi Skorpió lánnyal, hogy jön ki?

Figyelt kérdés
Én Skorpió vagyok, és sokak szerint két legnehezebb természetű jegy. De mégis a legnagyobb vonzás pont köztük alakulhat ki, ez igaz?
2012. nov. 5. 20:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Na de viccet félretéve, engem eddig csak Nyilas pasik tudtak beindítani. Mondjuk igaz, engem nagyon nehéz, elég magamnakvaló vagyok.
2012. nov. 6. 16:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem ,ezt komolyan írtam. Akiket ismerek homoszexuálisakat, azok mind halak. Ez nem lehet véletlen.
2012. nov. 6. 16:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Miért pont a nyilasok, mi a közös bennük?
2012. nov. 6. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Áá, de utálom már ezt azt a züllesztést!! "Nagy ívből kerülöm őket" Pff... Ezért van itt ennyi b@rom, mert a ragad a rossz példa. Én is rettegett skorpió vagyok, és jegytől függetlenül mégis ki tudok jönni mindenkivel, akivel csak akarok. Na, oszt' most mi van? :D

A nyilasokkal sincs ez másképp, sőt. Akiket addig nagyon vonzónak találtam, mind külcsín, mind belbecs tekintetében, azok többnyire ikrek, nyilas és oroszlán csillagjegyűek voltak.

2012. nov. 7. 09:56
 15/19 anonim ***** válasza:

A vitának erre a szintjére nem süllyednék le, főleg, hogy a vita alapja is egy hülyeség.

Halak/F

2012. nov. 7. 12:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Egyébként is csak a véleményemet írtam le róla.
2012. nov. 7. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:

A szex terén teljes a harmónia, egyetértés, soha senkivel nem volt még olyan élményekben részem, mint a skorpióval. Nagyon jók az ágyban.

nyilas/F

2012. nov. 24. 22:52
 18/19 anonim válasza:
Skorpio vagyok, nyilas a parom es hihetetlenul jol elvagyunk! Amikor megismertuk egymast, egybol egymasba szerettunk de hhosszu ideig nem jottunk ossze, de megis ugy viselkedtunk mint akik egyutt vannak (osszekulcsolt kez, olelgetes, stb). Azota 2000km nem valaszt el minket:)
2013. aug. 16. 00:43
 19/19 anonim válasza:
Énis skorpió lennék de engem a halak nem nagyon tudnak vonzani:s inkább az oroszlánok, nyilasok és a kosok. Hmm. Tűzjegy, jól belefogtam:D
2013. aug. 30. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!