Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves pasi csak a szex miatt jönne össze egy 14 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 13:09
1/11 anonim válasza:
Sajnos elég nagy a valószínűsége.
2/11 anonim válasza:
Aham és tulajdonképpen itt mi a kérdés ?
3/11 anonim válasza:
Ha olyan a lány jellemre, hogy tudnám szeretni, akkor én szívesen járnék egy 14 éves lánnyal.
22F
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, nyilván egy 23 éves pasi találna több nőt is csak szexre, és nem csak 14 éveseket.
5/11 anonim válasza:
általában igen.....
de azért ha úgy látod, hogy szívesen meg veled moziba, társaságba, kirándulni, akkor komolyabb! :-)
7/11 anonim válasza:
Te vagy a 14 é. lány?
Mi a konkrét szitu?
8/11 anonim válasza:
Hülye! A 14 éveseket nehezebb ágyba cipelni, mint a 20 éveseket! 14 évesen a lányok még szüzek és tapasztalatlanok. Sőt, biológiailag kódolt, hogy ebben a korban szinte elutasítják a szexuális közeledést. Az ilyeneket meg nem szeretik a pasik. Szóval ilyet hogy szexre kellene egy 14 éves, ilyet csak az előítéletes lúzer szüzek állítanak, akik irigykednek mások szexuális életére, mert sajátjuk soha sem volt!
9/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mert el nem tudom képzelni, hogy egy 23 éves felnőtt férfinak mi tetszik egy 14 kislányban. Még ha csak szexre is kellene neki..
10/11 anonim válasza:
attól függ mióta ismeritek egymást
pl én 15 éves vagyok a barátom pedig 22 és egyáltalán nem csak azért vagyunk együtt..ha több mindent tudsz róla akkor tudnod kéne milyen is..
de ha nem ismered annyira akkor ismerőseitől kérdezgess róla hogy milyen is valójában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!