Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vizöntő pasi, Skorpió nő...

Vizöntő pasi, Skorpió nő működhet szerintetek vagy el se kezdjük?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 22:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És bejött neked eddig?
2013. jan. 19. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, hogy be. Elvileg skorpió vagyok, az első barátom vízöntő volt (2 év), a második ikrek (4 év), most pedig szűz jegyű sráccal vagyok (kb. 1 éve). Minden negatívum, amit mondanak, az én esetemben tévhitnek bizonyult: a vízöntő nem sumákolt vagy szublimált el nyomban, amint egy akadály felmerült, az ikrek nem csalt meg százezer emberrel (eggyel sem), a szűz nem akar rendszabályozni. Én pedig bízom és bíztam mindannyiukban. Szóval ez a párkapcsolati horoszkópos dolog rám/ránk nem vonatkozik. :) Szerencsére.
2013. jan. 19. 21:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Örülök neki! Bár rám minden rossz tulajdonság igaz, ami a Skorpió nőkre igaz. Ezért tartok itt, hogy 35 éves vagyok és egyedül nevelem a gyermekemet. Én nem illek senkihez sem, olyan rossz a természetem. Szeretnék párkapcsolatot, de úgyis elrontom majd. Aki most van, az egy Vízöntő és elég szabadszellemű, tartja a kapcsolatot az exeivel, új kis csitrikkel, 38 évesen 23 évesekkel, hetente bulizik, közben meg megértő. Most akkor hova tegyem? A horoszkóp szerint ilyenek a Vízöntők, nem lehet őket bezárni (nem is akarom), imádják a szabadságot és a kihívást... Szóval csalfák, hogy régi szóval éljek..
2013. jan. 20. 14:41
 14/15 anonim válasza:
2013. jún. 19. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt érzékelem, hogy van benne valami, azaz a jegyek általánosan párosíthatók, de csak általánosan. Mivel minden jegynek meg van a maga általános jellemzője, és vannak olyan jegyek, akik nem férnek meg egymás mellett. Én pl a bikákat nem csípem a hevességük miatt. A skorpió állítólag nem a legjobb. De minden személy más, másként neveltek, más hatások érik, tehát erre alapozni butaság.
2014. febr. 27. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!