Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Titeket nem idegesít a horoszkóp?

Titeket nem idegesít a horoszkóp?

Figyelt kérdés
Egyéni döntése mindenkinek, hogy hisz-e benne. De úgy fel tud idegesíteni az, hogyha valaki a horoszkóp alapján akarja beazonosítani a személyiségem. Sokszor anya is ezt teszi és nem győzöm neki mondani, hogy egy személyiség nem ez alapján függ. Se nem az aszcendens, holdjegy alapján. Hanem a megélt élethelyzetek, a világlátás alapján, meg persze a neveléstől is függ. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. dec. 10. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Igen, én is így vagyok ezzel.

Mindenkinek joga van hülyeségekben hinni, de legalább engem ne fárasszanak vele.

2012. dec. 10. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Ezzel teljesen egyet értek. Szerintem is mindenkinek joga hinni abban amiben akar, de vegye már azt is figyelembe legyen szíves, hogy én egy ordináré baromságnak tartom, ha már én elfogadtam, hogy ő hisz benne, és ne ez alapján akarja befolyásolni az én életemet, ill. ahogy te is mondtad kérdező, ez alapján megítélni egy ember tulajdonságait.
2012. dec. 10. 19:44
 3/7 Five Star ***** válasza:

Általában azok nem hisznek benne, akik még sosem láttak magukról személyre szabott horoszkópot :)

Volt már nem egy olyan eset, hogy egy kicsit szkeptikus embernek csináltam horoszkópot, és aztán megdöbbenve ültek, hogy hoppá! De nem is ez a lényeg, nem a meggyőzés a célom, hanem szerencsére tudtak tanulni is meg használni azt az életükben, amit ott hallottak, és sokmindent csak ott realizáltak magukban, hogy hoppá, ez meg ez tényleg ezért meg ezért így van.

2012. dec. 12. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne, (csak az alapjellemzésben) de azért 1-2 válaszoló is érdekes. Mindenki azt írja hogy joga van az embernek eldönteni miben hisz, ennek ellenére aki nem hisz benne az jön és hülyézi azt aki hisz benne. Miért? Ha engem nem érdekel egy téma, nálam pl. ilyen a vallás akkor nem megyek oda és hülyézni azt aki vallásos. Soha nem írtam 1 vallással kapcsolatos kérdésre sem választ, mert engem nem érdekel. Ilyen egyszerű.
2012. dec. 12. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
# 4 Szerintem te most valamit nagyon félreértettél. A kérdező már eleve a véleményünket kérdezte ki, nem mi mentünk szándékosan oda egy olyan emberhez aki hisz benne, és toltuk a pofájába, hogy szerintünk hülyeség. És most azt is kihangsúlyoznám, hogy az NEKEM hülyeség, de lehet hogy valaki hisz benne, amit én tiszteletben tartok, az ő dolga. nekem semmi közöm hozzá, ráadásul nem is érdekel.
2012. dec. 12. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:

A kérdés ez: Titeket nem idegesít a horoszkóp?

Ha engem valami nem érdekel és nem hiszek benne, az nem idegesít. Idegesíteni csak akkor tud valami, ha nem tudom elviselni ha valaki olyan dologban hisz vagy olyan dologgal foglalkozik ami engem nem érdekel vagy nem hiszek benne.

2012. dec. 13. 04:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát néha engem is idegesít ha olyan a helyzet mint nálad,ha teljesen ez alapján akarnak megismerni,ez egyszerűen nem helyes.Például én kos vagyok,és hiába...hiszek a horoszkópba,igenis vannak eltérések amiket a saját életem csavarjainak köszönhetek,nem pedig annak hogy milyen csillag alatt születtem.Horoszkóp alapján egy hangos,szociális személyiségnek kéne lennem,ehhez képest én vagyok Miss Antiszociális és képtelen vagyok kapcsolatokat kiépíteni.Volt aki azért nem mert mellém ülni mert tudta hogy kos vagyok és félt hogy lefejelem ha hozzám szól...hát félig igaza voltXD Majdnem lefejeltem mikor ezt megmondtaXD

Szóval vannak olyan dolgok amik teljesen illenek rám(átgondolás nélkül cselekszem,mindenbe belevágok de semmit sem fejezek be,a csendességem ellenére tényleg nem tudok másokat követni,vezetőként érzem magam otthon,stb)tehát a rám nem illő részek ellenére tényleg azt mondom hogy az alapjellemek mindenkire igazak,persze ebbe bőven keveredik az ember saját jelleme.

Anyám rák:Házityúk,család centrikus,szeret elrugaszkodni a földtől,szeret emlékeket gyűjteni.

Apám bika:Gyakorlatias,lusti,kicsit lassú,ragaszkodik a dolgaihoz

Nénikém Vízöntő: Extravagáns,művészlélek,néha túl őszinte,szeret egyedül elmélyedni a gondolataiban

Csak hogy néhány példát hozzak.

Összességében nem kell(nem szabad)a horoszkóp alapján élni,de meg lehet bízni benne,és lehet tanulni belőle embertársainkról.

2012. dec. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!