Aszcendens vagy horoszkóp?
A horoszkópom Nyilas, az aszcendensem Mérleg.
És nemtom h melyik számít jobban, illetve h egyáltalán mit jelent az h aszcendens, miben különbözik a horoszkóptól? Most vettem a fáradtságot és elolvastam mindkettőt, h mit írnak, és mindkettő nagyon igaz rám, csak attól függ milyen a hangulatom. Vannak nyilasos időszakaim, ilyenkor vakon belevágok bármilyen hülyeségbe gondolkodás nélkül, és roppant naivitással hiszem h bármit elérhetek. Nem gondolkozom, akaratlanul is megbántok másokat, felelőtlenül cselekszem. Önelégült és kissé talán fölényes vagyok. De aztén ha kudarcot vallok akk. inkább a mérleg tulajdonságok jönnek elő. Feladom amit korábban csináltam, elveszik az önbizalmam, és sokkal óvatosabb leszek, meggondolom mit kinek mondok, és toleránsan elvegetálok, kerülök mindenféle konfrontációt. Ilyenkor sokkal barátságosabb és kedvesebb vagyok az emberekkel, magammal nem is nagyon foglalkozom. Amikor a mérleg stádiumban vagyok kicsit feladom önmagam, viszont az emberek szeretnek ilyenkor összegyűlik elég önbizalom akkor jönnek elő a nyilas tulajdonságok, túlságosan elszállok magamtól, aztán ha pofáraesek, megint előjön a mérleg. Igazából ilyen hullámvölgyekben vagyok. Szóval ezért vagyok kíváncsi, h talán a horoszkópnak van ehhez köze? Én nem nagyon értek az ezotériához, ezért kérdem.
Az aszcendens az, amit a külvilág felé mutatsz magadból. :)
A napjegy, vagyis a horoszkópod jelen esetben a nyilas ( amúgy nekem is az:)), ami meg a belső dolgaidat jellemzi inkább. Pl nekem nyilas-szűz párosítás. :) A rendmániát kivéve elég sok szűz tulajdonság igaz rám is.
Köszönöm!
Neked csak annyit, h persze tudom , igazad van, de ebbe a kategóriába az ilyen álmodozó csodvárók mint én teszik fel a kérdéseket. Így az ilyen realista válaszokat utáljuk a legjobban, mert ezektől még a meglévő illúziónkat is elveszed. Legalább valami kis poént belecsempészhettél volna, azokon legalább jót derülni szoktam.:D
xD Nem, legalábbis nem tudok róla.
Származást tekintve leginkább magyar vagyok.
Még horvátok voltak az őseim, de már nagyon régóta magyarul beszélünk.
Horvátország szép hely, oda szívesen megyek, de ott már ezerszer voltam.:/ Ausztráliába viszont még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!