Aszcendens vagy horoszkóp?
A horoszkópom Nyilas, az aszcendensem Mérleg.
És nemtom h melyik számít jobban, illetve h egyáltalán mit jelent az h aszcendens, miben különbözik a horoszkóptól? Most vettem a fáradtságot és elolvastam mindkettőt, h mit írnak, és mindkettő nagyon igaz rám, csak attól függ milyen a hangulatom. Vannak nyilasos időszakaim, ilyenkor vakon belevágok bármilyen hülyeségbe gondolkodás nélkül, és roppant naivitással hiszem h bármit elérhetek. Nem gondolkozom, akaratlanul is megbántok másokat, felelőtlenül cselekszem. Önelégült és kissé talán fölényes vagyok. De aztén ha kudarcot vallok akk. inkább a mérleg tulajdonságok jönnek elő. Feladom amit korábban csináltam, elveszik az önbizalmam, és sokkal óvatosabb leszek, meggondolom mit kinek mondok, és toleránsan elvegetálok, kerülök mindenféle konfrontációt. Ilyenkor sokkal barátságosabb és kedvesebb vagyok az emberekkel, magammal nem is nagyon foglalkozom. Amikor a mérleg stádiumban vagyok kicsit feladom önmagam, viszont az emberek szeretnek ilyenkor összegyűlik elég önbizalom akkor jönnek elő a nyilas tulajdonságok, túlságosan elszállok magamtól, aztán ha pofáraesek, megint előjön a mérleg. Igazából ilyen hullámvölgyekben vagyok. Szóval ezért vagyok kíváncsi, h talán a horoszkópnak van ehhez köze? Én nem nagyon értek az ezotériához, ezért kérdem.
#10 Akkor hülyeséget mondott.
A Nap-jegy az egyik legfontosabb a horoszkópban. Az ember belső énjét, magját mutatja, azt, ami az ember életében a központi szerepet játssza. Azt is megmutatja, honnan kapja az ember az erőt az életében, illetve hogyan látja magát az életet.
Az aszcendens a személyiségedet mutatja meg, temperamentumot, hogyan reagálsz le bizonyos helyzeteket, milyennek lát a világ téged.
A kettő együtt (illetve a Hold-jeggyel hármasban) értelmezhető jól.
Egyébként azt is szokás mondani, hogy ez egy fejlődési útvonal, és az ember először csak a Nap-jegyét használja, mivel az "adott", az aszcendenst viszont meg kell tanulni használni, aztán meg jól használni, ezért később válik egyre dominánsabbá. Szokták mondani, hogy 35 éves kor után, de a tapasztalataim szerint ez hülyeség, nagyon változó és emberfüggő. Van, aki már 16 évesen jól használja az aszcendensét, de van, aki 50 évesen se. Mindenesetre az tény, hogy egy később érvényesülő dolog, mint a Nap-jegy.
A Nap jegy nevezhető a tudatos énnek.Amit te a kis fejeddel(Józan paraszti ésszel)gondolsz a világról Az asc. (külső jegy)pedig az amit a körülötted lévő emberek érzékelnek belőled.
Nyilas nap-független,álmodozó,külön utakon járó,trendi,néha okoskodó,másokat tudatosan nem bántó kb. ez jellemző rád a nap jegyed alapján.
Mérleg asc. Amit a világ lát belőled.Csinosan öltözködő,divatos,ápolt,szeretet teljes,jó kommunikációs készséggel rendelkező(valószínűleg sok ember vesz körül) egyént jelent. Egyébként te mindig hullámvölgyekbe leszel,de ez nem baj.Jó mert ha valami jó,kellemes inger ér azzal könnyen azonosulsz.Mondhatni,hogy nem vagy egy fásult személyiség szerkezettel rendelkező ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!