Miért ír ennyi hozzá nem értő az asztrológia
kategóriába?
Figyelt kérdés
Egy csillagjegy alapján többet elmondanak, mint egy profi asztrológus és nagyon okosnak hiszik magukat, pedig a csillagjegy alapján alig lehet elmondani valamit, ezt mindenki tudja, aki kicsit is foglalkozott a témával.
Ez a jo/rossz szándéku, jellemzöen hozzá nem értök foruma. Akik igy elbeszélgetnek. Ha ennél többre vágysz, keress valoban szakembert!!!
2012. nov. 26. 10:47
2/12 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy az asztrológia nem tudomány és nem is igaz, az ért hozzá!
2012. nov. 26. 10:53
3/12 anonim válasza:
Az asztrológia egy idióta áltudomány, szóval valójában nem létezik "hozzáértő", "profi asztrológus", "asztrológia szakértő".
2012. nov. 26. 11:12
4/12 Malats válasza:
Ezt a felvetesed gondold at megegyszer kedves kerdezö.
2012. nov. 26. 11:34
5/12 anonim válasza:
Nem volt semmilyen felvetés Malats :D
Csak kérdezett, jó kérdező módjára.
2012. nov. 26. 11:51
6/12 Malats válasza:
Igaz is, en kerek elnezest. :"D
2012. nov. 26. 11:58
7/12 anonim válasza:
Gondolom, csak szórakozásból teszik. Vagy konfliktust, vitát keresnek, és mivel elég megosztott a tábor a horihívők, és a nem hívők között, ez már alapból 1 konfliktushelyzetet teremt. Én inkább csak amolyn békés flegmatikus megfigyelő vagyok, de szórakoztató amiket írtok, főleg a humoros kifigurázása ennek az egésznek.
De én igyekszem minél kevesebb butaságot leírni, kerülöm a konfliktusokat, és ha nagy megosztottságot látok a horihívők és nem hívők között, mindig arrafelé billenek ahol többen vannak. Békésen elvegetálok.
Egy Mérleg. :-)
2012. nov. 26. 13:12
8/12 anonim válasza:
Ez a tudomány nem létezik. Információt rengeteget össze lehet szedni asztrológia témában, mindenféle helyekről és forrásokból, de semmi valóságtartalma (és így értéke) nem lesz.
2012. nov. 26. 17:52
9/12 Five Star válasza:
"Az asztrológia egy idióta áltudomány, szóval valójában nem létezik "hozzáértő", "profi asztrológus", "asztrológia szakértő"."
Attól, hogy én nem hiszek abban, amit a hindu vallás állít, attól még úgy gondolom, a hindu papok nálam sokkal jobban értenek a hinduizmushoz.
Ebben nincs semmi szégyen ezt beismerni.
2012. nov. 28. 09:29
10/12 anonim válasza:
Elég merész pofátlanság az asztrológiát a hinduizmussal összehasonlítani. A hinduizmus egy nagy és ősi vallás, az asztrológia pedig áltudományos okoskodások és babonák rendezetlen, értelmetlen gyűjteménye, amit nem utolsó sorban hiszékeny emberek kizsákmányolására használnak fel a fejlett országokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!