Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kitalálod a jellemzésem...

Kitalálod a jellemzésem alapján a csillagjegyemet?

Figyelt kérdés

Szeretem: a természetet, a kirándulást, a baráti társaságot

Nem szeretem: a semmit tevést

Jellemzés: jó humorú, jó kedvű, társaság kedvelő, optimista, idegeskedő, türelmetlen, érzékeny ember vagyok.

Szerinted mi lehet a csillagjegyem, a leírásom alapján?

2012. dec. 9. 15:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
38%

Nyííííílas,Kos,Halak,Mérleg,Szűz(bár ez nem biztos),Skorpió,Bak,Oroszlán,Mérleg,Ikrek,stb.stb.

Áhhh,megvan....de nem mondom meg.

2012. dec. 9. 16:33
 12/29 anonim ***** válasza:
10%
Valszeg szar lehetsz. Kint a természetben, vicces a haverokkal együtt csinálni és türelmetlenül várni mikor jön már.
2012. dec. 9. 16:55
 13/29 A kérdező kommentje:
Valszeg pont lesz*rom hogy mit gondolsz.;) Nem ismersz, drága, ha megismersz, azután alkoss véleményt. :)
2012. dec. 9. 17:05
 14/29 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom mi nem volt világos abban "hogy több választ nem kérek." #13 azért gondolhattad volna hogy nem fogok önéletrajzot írni, szerintem pont elég adat, mert a nyilasra ez mind jellemző.
2012. dec. 9. 17:09
 15/29 anonim ***** válasza:
71%
Jeee, akkor kitaláltam, amúgy egyszerű megállapítani a viselkedés alapján , csak az a baj, hogy több jellemző van ami több csillagjegyre is jellemző, ezért írtam a Nyilas után a Rákot, de a Nyilas volt az első :) Mint a nagymamám .)Ö
2012. dec. 9. 17:24
 16/29 anonim ***** válasza:
32%

ma 16:16

te mindig mindenhol a csattogós lepkéddel vagy :D miért nem kéred már meg a szívtelen anyád, hogy vegye már meg neked ha soha nem vette meg mert szarik rád ? :D

2012. dec. 9. 17:25
 17/29 anonim ***** válasza:

A 13-mas egy tök normális választ adott, senki nem kérte , hogy írjál önéletrajzot, neked mi bajod van?

Amúgy az első 3 jellemzésed egy az egyben ráillik a Skorpióra is, az idegeskedő a Kosra , Bakra az érzékeny meg kifejezetten a Rák, szóval...

Nem egyértelmű a Nyilas.

2012. dec. 9. 17:27
 18/29 anonim ***** válasza:

Válasz a 19-nek:

Köszi,megmondom....

2012. dec. 9. 18:28
 19/29 anonim ***** válasza:
Helyes!
2012. dec. 9. 18:52
 20/29 anonim ***** válasza:
Retardált mókus!
2012. dec. 9. 21:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!