A Nyilas férfi milyen ember?
Az igazi nyilasok olyanok mint a 6. válaszban leírtak!
Egy Kos lány
Előző, rohadtul nem. Olyanok, mint az 5. válaszban leírtam.
Nyilas fiú.
Minden rendszerbe csak akkor helyezhetünk valakit, ha az az illető mentálisan ép. Épp ezért egy olyan diszharmonikus ember, akinek antiszociális személyiségzavara van, sosem lesz olyan, mint egy egészséges, hiába tartozna amúgy abba a "kategóriába", ami jelen esetben a nyilas csillagjegy. Persze ezekről a zavarokról senki sem tehet, nyilván a körülmények teszik az embert beteggé.
Komolyabban nem is lehet vizsgálni a személyiségzavaros ember személyiségét, hiszen éppen azzal van problémája: akár az, hogy nem fejlődött ki megfelelően, akár az, hogy rossz irányba fejlődött.
Továbbra is tartom magam a 11-04 14:45-kor írt válaszomhoz.
Az újabb magyarázat arra, hogy ha valaki nem a horoszkópjában leírtak szerint viselkedik, hogy nem normális ?XD
Akkor sokkal kevesebb a normális ember, mint a hülye, mert én úgy vettem észre, hogy kevesebbre illik, mint amennyire nem és akikre illik sem 100%-ig.
Komolyan, ennyire be akarjátok kategorizálni az embereket? Azt hiszitek ezzel kiismerhettek egy-egy adott embertípust?
Te jó isten!
Hát ez még mindig megy.:D:D:D
„Az újabb magyarázat arra, hogy ha valaki nem a horoszkópjában leírtak szerint viselkedik, hogy nem normális ?XD”
Csupán erre a hozzászólásra reagáltam:
„Én: Antiszociális személyiség zavar; visszahúzódó; manipulatív; talán túlzottan egoista(bár nem hinném, hogy tulzottan); az átlagnál valamivel okosabb; kiváló ember ismerő; makacs és könnyen képes megszállottá válni; jó színészi képesség; szadista hajlamok; állandó üresség érzet; tiszta erkölcsi értékrend.”
Amúgy meg te beszélsz „embertípusokról”, ami azt jelenti, hogy szerinted is vannak hasonló személyiségű emberek. Persze, nincs két ugyanolyan, főleg, hogy mindenki eltérő tapasztalatai vannak, de biztos te is észrevetted már, hogy páran úgy vélekednek dolgokról, ahogy magad is, olyan szokásaik vannak, mint neked, vagy egyforma ízlésetek van. Ez a nagy egyetértés igazából jó dolog, közelebb tudja hozni egymáshoz az embereket. Szoros barátságok is egymáshoz hasonló emberek között szoktak kialakulni, mivel ők értik meg egymást igazán.
„Te jó isten!
Hát ez még mindig megy.:D:D:D”
Még szép! :D
Hazug, sunyi férgek.
Sajnos sok nyilast ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!