Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Nyilas férfi milyen ember?

A Nyilas férfi milyen ember?

Figyelt kérdés
Nem a horoszkópos oldalakon belinkelt sablonszövegekre vagyok kíváncsi, sokkal inkább élettapasztalatokra. Pl. aki maga is Nyilas, hogy jellemezné magát. Vagy ha ismersz valakit aki az. stb. Amit eddig általánosságban hallottam róla: erős ,tiszteletet parancsoló karakter,magabiztos,optimista,és jókedvű...

2012. nov. 4. 14:01
1 2 3 4
 1/38 anonim válasza:
51%

Én: Pesszimista, szerencsétlen, mindenkinek visszabeszélő, parancsoló, nem magabiztos, drogos, nagy hímvesszővel megáldott ember.

//Legó//

2012. nov. 4. 14:10
 2/38 anonim ***** válasza:
54%
Rossz. Nagyon rossz.
2012. nov. 4. 14:11
 3/38 anonim ***** válasza:
45%

akiket ismerek, azok rosszak.

megjátsszák magukat, játsszák az agyukat, "disco disco party party" -létezik csak nekik látszatra.

nyüzsögnek, faggatóznak, mindenáron kiszednék az emberből a magánélete titkait és egyáltalán nem tűnnek megbízhatónak.

sőt, valahogy olyannak sem mint aki önmagát adja, Megjátsszanak egy ilyen "menő vagyok" szerepet, meg úgy csinálnak mintha minden csajt megkaphatnának.

2012. nov. 4. 14:22
 4/38 A kérdező kommentje:

Hú, a 3asnak igaza van. Én is tök ilyen vagyok. Szeretem játsszani a nagymenőt, bár ez csak a látszat, akiket jobban kedvelek, nekik megmutatom a valódi önmagam. Ilyen látszatra önimádó egoista szépfiú vagyok, valójában egy érző lélek, aki nem mutatja ki a valódi érzéseit, vagy csak nagyon ritkán. Flegmának és hidegnek látsszom, pedig tele vagyok érzéssel. Tipikusan sokkal rosszabbnak látsszom,mint amilyen vagyok, ez afféle védekezési mechanizmus. Szóval a látszat néha csal!

Én amúgy nem igazán hiszek ebben a horoszkópban, de azért kíváncsi vagyok, h mások h vélekednek erről , mert sok ismerősöm van aki ez alapján választ párt. De hogy miért(?) Számomra rejtély...

2012. nov. 4. 14:39
 5/38 anonim ***** válasza:
95%

Gyors és erőszakos, öntelt, eszes, energikus, humoros, életvidám emberek. Nagyon pontatlanok, mindig késnek. Nem figyelnek arra, amit mások mondanak, nem veszik észre, ha rossz a kedved, de ők maguk nagyon vágynak a figyelemre és a szeretetre. Sokan vallásosak, fiatalabb korukban naivak. Szeretnek élni, szeretik a pezsgést, sok haverjuk van, de csak egy-két jó barátjuk. Utálják az emberi butaságot. Mindent tudni akarnak, nagyon kíváncsiak. Becsülik a tudományt, szeretnek olvasni, mindent megjegyeznek. Nagyon élénk fantáziájuk van, sokan zenélnek, festenek, írnak. Szórakozottak, de mégis mindig szerencséjük van, akár lottózásról van szó, akár épp az életük forog kockán. Felelőtlenek. Örök gyerekek. Sokat mesélnek, és nagyon jók is ebben. Sok dolgot elhallgatnak, igyekeznek kicselezni mindenféle törvényt, kiskapukat keresnek. Tisztelik azokat, akik többet tudnak náluk. Vonzódnak a nem mindennapi dolgokhoz. Szeretik a pörgős zenét, szeretnek kirándulni, új kultúrákat megismerni. Sokat nyavalyognak, mert hajlamosak megfeledkezni a szükségleteikről. Nem esznek, nem isznak, mert éppen valami "fontosabb" dolguk akadt. Nagyon keményen tudnak dolgozni, és nagyon kitartóan.

Bárki bármit mondjon, nekem ők a kedvenceim :)

2012. nov. 4. 14:45
 6/38 anonim ***** válasza:
Én: Antiszociális személyiség zavar; visszahúzódó; manipulatív; talán túlzottan egoista(bár nem hinném, hogy tulzottan); az átlagnál valamivel okosabb; kiváló ember ismerő; makacs és könnyen képes megszállottá válni; jó színészi képesség; szadista hajlamok; állandó üresség érzet; tiszta erkölcsi értékrend. A legdurvább, hogy még így is mindenkivel kijövök. A való életben, hogy ilyen vagyok sosem vallanám be, de hát az interneten anonim lehetek.
2012. nov. 4. 14:50
 7/38 anonim ***** válasza:
0%
muja, tutyimutyi, zülött, szélhámos, hamiskártyás, rosszul nevelt, rossz szagú, alulkultúrált, kispénisszel rendelkező
2012. nov. 4. 14:53
 8/38 A kérdező kommentje:

14:45!

Amit írtál, mintha szó szerint én lennék:DDDDDDDDD.

Pedig még csak nem is olvasok horoszkópot.^^

2012. nov. 4. 14:56
 9/38 anonim ***** válasza:
Hát akkor így látatlanban is nagyon szeretlek! :D
2012. nov. 4. 14:59
 10/38 anonim ***** válasza:

Hűű. Én nagyon sokáig bele voltam esve egy nyilas srácba. Nem volt túl magabiztos, és elég zárkózott volt nem beszélt magáról túl sokat. Viszont nagyon dicsekedett a tanulmányaival, az ismereteivel meg mindennel amit tudott. Szóval volt benne egy jó adag egoizmus és büszkeség. Ami nekem nagyon feltűnt, hogy rengeteget kérdezett, de olyan szinten, hogy alig bírtam rá válaszolni. A saját kérdéseimet alig tudtam feltenni. :) Mindent tudni akart. :)

Az volt az érzésem néha, hogy egy örök kisfiú áll velem szemben.

2012. nov. 4. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!