A Nyilas férfi milyen ember?
én is lusta skorpió vagyok :D
bár néha elmegyek kránduli meg úszni de néha!
ma 19:20
Én elhiszem neked! Viszont Skorpió nőként nekem ez a tapasztalatom 2 férfi alapján. Heves, tüzes, vad, ezzel nem is volt gond, én is bírom, csak mellette szerintem önző is. Hamar lelkesedik, de hamar el is múlik. Mindkettő megfogott, volt valami kisugárzás ami körbefont, de mint Tűz és Víz!
"Hamar lelkesedik, de hamar el is múlik."
Ilyet csak akkor tapasztaltam, amikor előtte 72 óráig egyhuzamban dolgozott a drága. De nem is vártam tőle mást, inkább kedveskedtem neki egy kicsit alvás előtt, utána meg annyira hálásan ölelt egész éjszaka, hogy majd' elolvadtam :D
Hmm... hiányzik...
Most akkor a nyilas férfi? Pesszimista, szerencsétlen, mindenkinek visszabeszélő, parancsoló, nem magabiztos, drogos, nagy hímvesszővel megáldott ember, vagy megjátsszák magukat, játsszák az agyukat vagy gyors és erőszakos, öntelt, eszes, energikus, humoros, életvidám ember vagy antiszociális személyiség zavaros; visszahúzódó; manipulatív; talán túlzottan egoista; az átlagnál valamivel okosabb; kiváló ember ismerő; makacs és könnyen képes megszállottá válni; jó színészi képességű; szadista hajlamú; állandó ürességet érző; tiszta erkölcsi értékrendű vagy Nem túl magabiztos, elég zárkózott, nagyon dicsekvő, sokat kérdező vagy kedves, könnyen barátkozó, nehezen meggyőzhető, sokat nevető, alapjába véve vidám és élet szerető ember vagy nagy dumás, egoista, kamus, mindig pörög, felszínes, hiú, nem túl jó szexpartner, önző, igazi nőcsábász, eláraszt bókokkal, jó táncos, legtöbbször vonzó, jó kisugárzással bír, néha érzelmes, nagy pénisz vagy bölcs és igazságos főleg, hihetetlen nagy igazságérzet van bennük, semmi sem tudja jobban felbosszantani őket mint az igazságtalanság vagy hihetetlen az ágyban, gyorsak, szenvedélyesek, kísérletező kedvűek és nagyon odaadók vagy nagyon ragaszkodnak a barátaikhoz, kitartanak azok mellett, akiket valaha szerettek.
Mert ezt a nem tudom hány különböző választ kaptuk, amikbe alig van közös.
Hát, mivel én vagyok a nyilas, könnyen el tudom mondani, ebből mi illik rám.
Talán a #3as válaszoló amit írt, az illik rám.
De legjobban az #5ös válaszoló fogalmazta meg.;)
A többiek szerintem csak elhülyéskedték az egészet.
Am. meg sztem ne nézd már hülyének a népet kedves utolsó! Én igazából nemtom, h a horoszkóp baromság e vagy sem, de ha az is, ezt fölösleges bizonygatnod.
Mer azt még a vak is látja, hogy a hozzászólások csaknem felét te írtad ide.^^
Miről beszélsz? 5öt írtam, ebből 1 a skorpiókról, 1 neked válasz, 1 az összegzésem, 1 a válaszom a kérdésre, 1 pedig egy kis okítás.
Nem akarok bizonygatni semmit, de honnan veszed, hogy csak az az igaz, aki a neked tetszőt írta? Leírnád az igazi korodat? Mivel nincs név megadva, nem hinném hogy nagy titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!