A Nyilas férfi milyen ember?
Nagy dumás, egoista, kamus, mindig pörög, felszínes, hiú, nem túl jó szexpartner, önző, igazi nőcsábász, eláraszt bókokkal, jó táncos, legtöbbször vonzó, jó kisugárzással bír, néha érzelmes, nagy pénisz.
Két nyilas férfi alapján.
"Nem túl jó szexpartner."
Három nyilassal volt dolgom, és mindegyikük hihetetlen volt az ágyban is, pedig ketten teljesen tapasztalatlanok voltak. Gyorsak, szenvedélyesek, kísérletező kedvűek és nagyon odaadók. Mondjuk szeretik fitogtatni a tudásukat, egyikük ki is jelentette, hogy ő akkor is nagyon elégedett, ha csak ad, mert büszke lesz magára, ha a csúcsra tud juttatni :D Ráadásul mind nagyon jó formában voltak. Nagyon erősek, kissé durvák, de kosként ezt nagyon élveztem ^^ Bárhol, bármikor lehet rájuk számítani, és mindig gondoskodnak a védelemről is. Nagyon könnyű őket tűzbe hozni. Számomra tökéletesek ebből a szempontból is...
A skorpiókat bizony tényleg körüllengi valamiféle rejtelmes-sejtelmes vonzerő. Sok ilyen srácba botlottam már, páran próbálkoztak is nálam, de eddig mindig ellen tudtam állni nekik. Valahogy olyan... gonoszak, kissé talán kétszínűek, rosszindulatúak. Örömmel törik össze az ártatlan kislányok szívét. Vadak és misztikusak, észrevétlenül férkőznek az emberek bizalmába.
Számomra ridegnek tűnnek, mintha sokszor csak kihasználnának másokat, míg a nyilasok amellett, hogy kapnak, nagyon sokat adnak is. Nagyon ragaszkodnak a barátaikhoz, kitartanak azok mellett, akiket valaha szerettek, és erőt adnak ahhoz, hogy túléljem a mindennapokat. Ha valami rossz történik velem, elég a nyilas barátaimra gondolnom, egyből jobb kedvem lesz, mert tudom, hogy ők nem aggódnának a helyzet miatt. Néha azt látom rajtuk, mintha észre se vennék, hogy mennyi akadály van előttük. Akárhányszor esnek el, mindig úgy kelnek fel, mintha nem történt volna semmi - akár a szó szoros értelmében is :D
Így igaz! Ahogy írod! Rengeteg energia van bennünk, amolyan belső energia, ami sosem fogy el. Ez csak úgy jön. Talán a túlzott ön, és életszeretet miatt. Velem pl. előfordult, h úgy lelkesedtem egy dolog miatt, h 3 napig egy falatot se ettem, de ez nem tudatosan, egyszerűen észre se vettem, ne mvolt rá szükségem, mert maga a lelkesedés táplált.
Ó, hát sajnálom, h rossz véleménnyel vagy a skorpiókról, én nem tartom őket se rossznak, se jónak, csak azt tudom, h ők vesznek le e legkönnyebben a lábamról.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!