Az igaz hogy a skorpió nők hajlamosak a félre lépésre
leginkább?
Figyelt kérdés
Ezt sok helyen olvastam hogy szeretnek szeretőt tartani,mert a csillagjegyek közűl ők a legjobb szeretők és ók tudják titkolni és talán soha nem derűl ki..és vonza őket az hogy ha valakinek elcsavarhatják valakinek a fejét,és ennélkül nem is tudnak meg lenni
Szerintem a skorpiók hűségesebbek, ha komoly kapcsolatot akarnak. Valakinek el lehet csavarni a fejét egy életen át is, máris jól elvannak vele :)
Nő/skorpió
2012. okt. 19. 16:52
12/19 anonim válasza:
Hát van ilyen skorpió is, olyan is. Én is az vagyok méghozzá nő és hajlamos lennék a félrelépésre sajnos! :(
Imádok huncutkodni újabb és újabb személyekkel és imádom a változatosságot, legbelül mégis vágyok egy igaz kapcsolatra! :S
2012. okt. 19. 23:08
13/19 anonim válasza:
Nem attól lesz valaki félrelépős csaló, mert skorpió. Az ilyen emberek valahol nagyon nincsenek rendben, de persze könnyebb a horoszkópra fogni, igaz-e?
2012. okt. 19. 23:39
14/19 anonim válasza:
Akit ismerek skorpió nőt és nem házas, az mind egy nagy k.rva. Sorry.
2012. okt. 20. 06:45
15/19 anonim válasza:
Valószínű azért lép félre mert eléggé nehéz egy skorpió érdeklődését huzamosabb ideig fent tartani. Én is skorpió nő vagyok, nem csaltam még meg soha senkit. Pedig volt egy 5 évig tartó kapcsolatom is. Viszont egy biztos, hamar meg tudom unni az embereket, illetve nagyon nem tudom elviselni ha egy kapcsolat könnyen elém pottyan. Keresem mindig az izgalmat, az ismerkedési fázist... Érdekes mert nekem az Ikrek barátnőm az aki többször félrelépett és kalandor típus, amivel én speciel nagyon nem tudok azonosulni.
2012. okt. 20. 15:57
16/19 anonim válasza:
A Mérlegek a leghűtlenebbek, csak ők (mi) csendesebben csináljuk, mint a Skorpiók. A mi hűtlenségünk az esetek nagy részében nem derül ki, mert jók a kommunikációs kepességünk és a diplomáciai érzékünk, míg egy Skorpió könnyebben lebukik, mert sokkal érzékenyebbek, meglátszik rajtuk.
Mérleg/Nő/34
2012. okt. 20. 20:54
17/19 anonim válasza:
Utolsóval azért szembeszállnék :D
2012. okt. 21. 20:12
18/19 anonim válasza:
én csak azt csalom meg akivel csak unalomból vagyok.
de általában nem kerül rá sor, előbb kiteszem.
akit szeretek azt sosem tudnám megcsalni!
2012. okt. 22. 16:06
19/19 anonim válasza:
Uh utolsó! Énis tök ugyanez! :D te is skorpió vagy? Énis! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!