Mik a rák jegyben született ember jellemzői?
(lany vagyok)nagyon nagyon nagyon csaladcentrikus vagyok. Abszolut nem vagyok se turelmes se kitarto. A turelmessegnek en pont az ellenkezoje vagyok. Magabiztos vagyok es eros, nem vagyok erzekeny a filmeken se szoktam elbogni magam,csak akkor sirok ha valami komoly tortenik a szeretteimmel vagy velem.
Nagyon konnyen baratkozok, de a kapcsolataim az en reszemrol felszinesek. Az emberek azt hiszik hogy mindent tudnak rolam es hogy kolcsonos az oszinteseg azonban en sose mutatom ki a gyengesegemet,mert az megalazo szamomra. Imadok beszelni, akarkivel! Legyen az magyar,cigany,kulfoldi,kereszteny, muszlim AKARMI!!! Egy boltban mar az elso talalkozasnal kepes vagyok az eladoval akar 30percig is dumalni barmilyen temakorben.
Szeretek iranyitani, szuksegem van arra hogy az emberek tiszteljenek es felnezzenek ram es ezt mindig meg is kapom!
Sajat magamon es a csaladomon kivul senki se erdekel, de ezt az emberek szemebe nem igy adom elo.
Egyaltalan nem vagyok megbizhato, kepes vagyok atverni embereket (sajna)
SOkat adok a kulsosegre, arra hogyan nezek ki, mindig illatosnak es tisztanak kell lennem nekem is meg a hazamnak is. Fontos hogy markas es uj ruhaim legyenek.
A penzt mindenek felett imadom, es a semmibol is tudnek penzt csinalni, tokeletes az uzleti erzekem. Nem felek a nem torvenyes uton szerzett penztol.
Rafinalt vagyok,nehez atverni, sokszor hajlamos vagyok hazudni, viszont nagyon jol hazudok, magabiztosan csinalom de cssak a sajat johirnevem erdekeben hazudok vagy a csaladomert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!