Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mik a rák jegyben született...

Mik a rák jegyben született ember jellemzői?

Figyelt kérdés
Itt az esély hogy bizonyítsátok, hogy a horoszkóp nem hülyeség. Becsületes leszek, ha illik rám a leírás, akkor elmondom. Hajrá!

2012. okt. 15. 17:39
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

(lany vagyok)nagyon nagyon nagyon csaladcentrikus vagyok. Abszolut nem vagyok se turelmes se kitarto. A turelmessegnek en pont az ellenkezoje vagyok. Magabiztos vagyok es eros, nem vagyok erzekeny a filmeken se szoktam elbogni magam,csak akkor sirok ha valami komoly tortenik a szeretteimmel vagy velem.

Nagyon konnyen baratkozok, de a kapcsolataim az en reszemrol felszinesek. Az emberek azt hiszik hogy mindent tudnak rolam es hogy kolcsonos az oszinteseg azonban en sose mutatom ki a gyengesegemet,mert az megalazo szamomra. Imadok beszelni, akarkivel! Legyen az magyar,cigany,kulfoldi,kereszteny, muszlim AKARMI!!! Egy boltban mar az elso talalkozasnal kepes vagyok az eladoval akar 30percig is dumalni barmilyen temakorben.

Szeretek iranyitani, szuksegem van arra hogy az emberek tiszteljenek es felnezzenek ram es ezt mindig meg is kapom!

Sajat magamon es a csaladomon kivul senki se erdekel, de ezt az emberek szemebe nem igy adom elo.

Egyaltalan nem vagyok megbizhato, kepes vagyok atverni embereket (sajna)

SOkat adok a kulsosegre, arra hogyan nezek ki, mindig illatosnak es tisztanak kell lennem nekem is meg a hazamnak is. Fontos hogy markas es uj ruhaim legyenek.

A penzt mindenek felett imadom, es a semmibol is tudnek penzt csinalni, tokeletes az uzleti erzekem. Nem felek a nem torvenyes uton szerzett penztol.

Rafinalt vagyok,nehez atverni, sokszor hajlamos vagyok hazudni, viszont nagyon jol hazudok, magabiztosan csinalom de cssak a sajat johirnevem erdekeben hazudok vagy a csaladomert.

2013. aug. 19. 01:44
 32/33 anonim ***** válasza:
Most csak kekeckedsz, ennyire unod magadat? Az asztrológia nem való ilyen embernek. Csak szórakozni akarsz. Erre meg nem vagyok alkalmas.
2013. aug. 19. 05:29
 33/33 anonim válasza:
:) Mi 3-an vagyunk testvérek, a nagyobbik mérleg, én rák, a kisebbig pedig nyilas !! Lehet hogy butaság ez a horoszkóp dolog, de szerintem nagyon élethűen írja le a dolgokat, 21 éves fejjel, már nem lakom a szüleimmel, de mindig ők az elsők,mindent megteszek értük !! Nagyon türelmes,figyelmes,csendes vagyok, zárkózott, csak a bizonyos kör ismeri az igazi énem :) !! Az egészen más, mint ami a rideg,hűvös külső takar ellentmondásos személy vagyok !! A nagyobbik testvérem mint írtam mérleg, és rá is nagyon jellemzőek a meghatározások, illetve a kisebbik testvéremre, neki az anyagi a fontos, csak az vezérli !! Mi rákok ha kitűzünk egy célt, minden áron elérjük, ami még ha sok időbe,is telik, de véghez visszük !! Lehet,hogy szeszélyesek vagyunk, de hihetetlen nagy a szívünk, és megérezzük,a másik gondját/gondolatát, amiért nem kevés dicséret kaptam, hogy ez egyfajta "varázserő" amivel megvagyok áldva :) !!
2014. máj. 19. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!