Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mik a rák jegyben született...

Mik a rák jegyben született ember jellemzői?

Figyelt kérdés
Itt az esély hogy bizonyítsátok, hogy a horoszkóp nem hülyeség. Becsületes leszek, ha illik rám a leírás, akkor elmondom. Hajrá!

2012. okt. 15. 17:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nincs két egyforma Rák, de még horoszkóp se. Nagyon fontos a pontos születési év, hó nap óra, perc és hol. Mert fontos a hosszúság szélességi fok is. Az se mindegy, hogy melyik jegyben kezdődik a ház, abban milyen bolygó van. Sokkal bonyolultabb, mint a bulvárlap mert az 12 féle embernek ír

Az óra perc azért kell, hogy a születése pillanatában a horizonton milyen csillagkép van felkelőben. Ez az ascendens. Ez az én. Pl Ha valaki Rák jegyben születik 1974 júli 19 délután 17-18 óra között, akkor a Rák jelleg eltörpül, mert Nyilas ascendese lesz. Az ÉN mint Nyilas jellei fog megmutatkozni. Tehát Nyilasként fog viselkedni. Mivel VII-ház -ban van a Napja, igyekszik elegánsan járni, mert csak így érzi jól magát.

2012. okt. 16. 17:20
 22/33 anonim ***** válasza:
Mint fent írtam, ez sokkal bonyolultabb mint a kérdésedre válaszolni lehetne. Egy dolog a Rák havában születtél. De hány óra , hány perckor sírtál fel. Na ás az ország melyik szegletében? Abban az évben, melyik lassú bolygó milyen jegyben volt. Nem akar senki neked bizonyítani semmit. Legalább is én nem. Felelőtlenség lenne részemről, hogy azt taglaljam, hogy mi a jellemző a Rák szülöttre
2012. okt. 16. 17:28
 23/33 A kérdező kommentje:
Szóval mivel már vannak akik kételkednek a horoszkópban, kitaláltak valami bonyolult hülyeséget, amit nem lehet meghatározni, hogy az tudatlan emberek továbbra is higgyenek ebben a hülyeségben. Értem, köszönöm.
2012. okt. 16. 17:46
 24/33 anonim ***** válasza:

Ma 17:20!

Te mi a rákról beszélsz? O_O

2012. okt. 16. 18:13
 25/33 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen buta vagy! Az IQ valahol a béka alatt van
2012. okt. 16. 19:24
 26/33 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha te vagy a 21. és a 22., akkor a helyedben meg sem szólalnék xD
2012. okt. 16. 20:23
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem kell bizonygatnod, hogy képtelen vagy felfogni, bonyolultabb dolgokat. Igen én írtam, te meg erőlködsz itt, hogy bebizonyítsad milyen szűk agyú vagy. Biztosan a kiskegyed színvonalán vagy
2012. okt. 17. 06:57
 28/33 A kérdező kommentje:
Az össze-vissza hülyeség mióta bonyolult dolog?
2012. okt. 17. 08:17
 29/33 anonim ***** válasza:
Az ember arra írja, hogy hülyeség, amiről meg van győződve. De te csak a kiskegyed színvonalán mondasz véleményt. Ez is mutatja a szűk látókörűségedet. No de így kerek a világ, hogy vannak gondolkodó emberek, és van a nagy tömeg, akik szajkózzák azt amiről fogalmuk nincs, mert nem látnak az orruknál tovább
2012. okt. 17. 08:51
 30/33 A kérdező kommentje:
Már előbb leírtam, hogy nem az újságos horoszkópról van szó. Nehéz elhinni, hogy az ember személyisége nem a bolygók állása alapján alakul ki?
2012. okt. 17. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!